Ο Τσίπρας έμαθε τι σημαίνει… “Μαμά”. Το video με «Υποχθόνιο» και Γεωργούλη


Το κλίμα στο Γκάζι, το βράδυ της Τετάρτης (15.05.2019), στη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με καλλιτέχνες και υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτσι κι αλλιώς χαλαρό. Τόσο που ο πρωθυπουργός «έμαθε» από τον ράπερ “Υποχθόνιο” και τον Αλέξη Γεωργούλη τι σημαίνει η λέξη “Μαμά” από το τραγούδι που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό.

Οι χαλαρές στιγμές καταγράφηκαν σε Instagram stories τόσο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο και από τον Αλέξη Γεωργούλη. Και η στιγμή που ο «Υποχθόνιος» εξηγεί τι σημαίνει η λέξη «Μαμά» από το τραγούδι, γίνεται… viral. Ο Αλέξης Τσίπρας, λόγω της μουσικής δυσκολεύεται να ακούσει βέβαια. Casual Τσίπρας, εντυπωσιακή Μπαζιάνα! Συνάντηση με καλλιτέχνες στο Γκάζι! pics

Η στιγμή έγινε story στον λογαριασμό του Αλέξη Γεωργούλη. «Το «Μαμά» που άκουσες είναι οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι Μαμά» σημαίνει δεν είναι φτιαγμένος» λέει ο γνωστός ράπερ (εκ των δημιουργών του τραγουδιού), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να ακούσει τι του λέει.

Σε άλλο story, στον λογαριασμό του πρωθυπουργού, φαίνονται ξανά οι τρεις άνδρες πάντα με χαλαρή διάθεση, ενώ σε ένα άλλο, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα, που τον συνόδευσε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, μιλούν με τη Ραλλία Χρηστίδου, υποψήφια ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τους… αμύητους, το τραγούδι

Μαζί με τους υποψηφίους από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών στο ευρωψηφοδέλτιο, αλλά και στα ψηφοδέλτια «Δύναμη Ζωής» για την Περιφέρεια Αττικής και «Ανοιχτή Πόλη» για τον Δήμο Αθηναίων, το τμήμα έκανε κάλεσμα για «να συζητήσουμε χαλαρά με ένα ποτό για το μέλλον του πολιτισμού και τον κυρίαρχο ρόλο του στον σχεδιασμό για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών».

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ευδιάθετος και κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο για να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος έφθασε συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, χαιρέτισε για αρκετή ώρα τους παρευρισκόμενους, αλλάζοντας κουβέντες με παλιούς συντρόφους, καλλιτέχνες και συγγραφείς και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ