Γιατί να χρησιμοποιείτε μαξιλάρια για θηλασμό;


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο θηλασμός είναι ο τέλειος τρόπος για να συνδεθείτε με το μωρό σας και να μοιραστείτε μια απίστευτη εμπειρία. Ωστόσο, ενώ προσαρμόζουμε τη διαδικασία και εξακολουθούμε να μην έχουμε εμπειρία, μπορεί συχνά να είναι δυσάρεστη και περίπλοκη.

Ο πόνος στην πλάτη και στον αυχένα εμφανίζεται γρήγορα. Επιπλέον, τα νεογέννητα δεν γνωρίζουν πάντα πώς να πιάσουν τη θηλή αμέσως, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα.

Η διατήρηση της ηρεμίας είναι θεμελιώδης, όπως και η εύρεση μιας άνετης θέσης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έχουμε εντάσεις με τα μωράκια.

Ο θηλασμός μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Ευτυχώς, μπορούμε να βρούμε αμέτρητα αντικείμενα που μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτή την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα μαξιλάρια για θηλασμό είναι τα αντικείμενα που αγοράζουν οι περισσότερες γυναίκες πριν από την άφιξη του μικρού τους. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα τους, μπορεί να σας βοηθήσουν ακόμα και κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων εγκυμοσύνης σας.

Πολλές γυναίκες αγωνίζονται να βρουν μια άνετη θέση ύπνου κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου τους, και αυτά τα μαξιλάρια μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση αυτού του προβλήματος.

Αφού έχετε το μωρό σας, αυτά τα στοιχεία θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος του θηλασμού σας. Σας επιτρέπουν να θηλάζετε κρατώντας το μωρό σας στη σωστή θέση και αποφεύγοντας την ένταση στο λαιμό και την πλάτη σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ