Εκπληκτική φάση με Τότι στο Futsal – video


Μετά το τέλος της τεράστιας καριέρας του, ο Φρανσίσκο Τότι συνείζει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρόμα, αλλά πλέον σε αγώνες σάλας (Futsal), όπου έγινε πρόσφατα πρωταγωνιστής και μιας εκπληκτικής φάσης, με τον ίδιο να χρίζεται σκόρερ με εντυπωσιακό τρόπο στο τέλος της.

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών και αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες που έχουν υπάρξει ποτέ. Πάντα πιστός στην αγαπημένη του Ρόμα, δεν την άφησε ποτέ και με τη φανέλα της ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη καριέρα.

Πλέον, ο “καπιτάνο” ασχολείται και με το ποδόσφαιρο σάλας. Ο παλαίμαχος Ιταλός έδωσε το «παρών» σε αγώνα και αντίπαλός του θέλησε να… εντυπωσιάσει τον ίδιο και τα πλήθη, κάνοντας μια αλά Νεϊμάρ ντρίμπλα, περνώντας τη μπάλα μαεστρικά πάνω από το κεφάλι του.

Ο Τότι προφανώς και δεν εντυπωσιάστηκε, έμεινε απαθής και περίμενε τη στιγμή του, η οποία ήρθε δευτερόλεπτα μετά. Τι έκανε; Μόλις έφτασε η μπάλα στο μαγικό δεξι του πόδι, χρειάστηκε ένα απλό άγγιγμα για να τη στείλει στα δίχτυα και να σηκώσει στο πόδι το κοινό που τον παρακολουθούσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ