Θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια στις ημιμόνιμες βλεφαρίδες; Αυτός είναι ο τρόπος για να την πετύχεις


Τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες τις επιλέγουν αρκετές γυναίκες, καθώς τις διευκολύνει με το καθημερινό τους μακιγιάζ.

Ο λόγος είναι ότι δείχνουν τα μάτια πιο μεγάλα, πιο τονισμένα, χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή κάποιας μάσκαρα.
Η μάσκαρα είναι ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε όλες ακόμη και για το πιο απλό, φυσικό makeup look. Με τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες μπορούμε να αποφύγουμε το συγκεκριμένο προϊόν, ακόμα και να έχουμε βάψει έντονα τα μάτια μας και έχουμε επιλέξει ένα smokey look.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο που αντιμετωπίζουν όσες έχουν εφαρμόσει ημιμόνιμες βλεφαρίδες, είναι ότι αυτές μπορεί να αρχίσουν να «μαδάνε» σχετικά νωρίς. Διάφορες τουφίτσες από διάφορα σημεία αρχίζουν και φεύγουν, δημιουργώντας έτσι ένα ανομοιόμορφο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες.

Είναι εκείνο το διάστημα που οι βλεφαρίδες βρίσκονται στην χειρότερή τους φάση.

Υπάρχουν tips που μπορείτε να ακολουθήσετε και να τις διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αρχικά χρειάζεται προσοχή στο ντεμακιγιάζ. Προϊόντα σε μορφή λαδιού ή που περιέχουν κάποιο έλαιο είναι ιδανικά για τον καθαρισμό των ματιών που φοράνε ημιμόνιμες βλεφαρίδες. Με απαλές, κυκλικές κινήσεις και υπομονή αφαιρέστε και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ και συνεχίστε με την ενυδάτωση των ματιών σας.

Αποφύγετε τη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Μπορεί αυτός να είναι ο ιδανικός τρόπος να τις βάψετε, ωστόσο στην περίπτωσή σας καλό είναι να το αποφύγετε και να μείνετε στις άκρες. Άλλωστε το αποτέλεσμα σε εσάς είναι έτσι κι αλλιώς έντονο.

Με το δάχτυλό σας να πιέζετε τις βλεφαρίδες προς τις ρίζες, για να είναι στη σωστή θέση τους και να μην μπερδεύονται με τις άλλες.

Προσοχή με το μολύβι ματιών στις ρίζες των βλεφάρων. Αποφύγετε να το εφαρμόζετε στις ρίζες των βλεφαρίδων, μπορεί να χάσετε κάποια τουφίτσα πιο εύκολα απ’ότι νομίζετε.

Τέλος, πάντα να ακολουθείτε τις συμβουλές που σας έχουν δοθεί στο ινστιτούτο που τις εφαρμόσετε και αν σας έχουν προτείνει συγκεκριμένα προϊόντα για την περιποίησή τους, να τα εφαρμόζετε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ