Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτός είναι ο φόβος που σε κρατά ξάγρυπνη τις νύχτες


Και ναι… φταίει κατά ένα βαθμό και το ζώδιό σου γι αυτό. Τα ζώδια του Νερού αντιμετωπίζουν διαφορετικούς φόβους από τα υπόλοιπα εννιά. Το καθένα βέβαια έχει την δική του αφορμή, που δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ και μένει ξάγρυπνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι ένα άτομο που εξαρτάται πολύ από τους άλλους. Έχει ανάγκη να τον αγαπούν και να έχει όλη την προσοχή πάνω του. Θέλει να είναι πάντα ανάμεσα σε κόσμο και να επικοινωνεί με άλλα άτομα, έστω για να δει απλά τι κάνουν και πώς είναι. Εάν δεν του απαντήσουν ή τον αγνοήσουν για καιρό, θα αρχίσει να έχει εμμονές και να σκέφτεται τι πήγε στραβά, τι έκανε εκείνος λάθος και γιατί «χάλασε» η κατάσταση. Θα αναρωτιέται πού είναι το άλλο άτομο και τι συμβαίνει. Θα σκέφτεται κάθε αλληλεπίδραση που είχε μαζί του και θα τον τρώει μέσα του το γιατί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φοβάται ότι έχει αποκαλύψει πολλές πλευρές του εαυτού του σε κάποιο άτομο. Θα τον «τρώει» μέσα του το εάν το έχει αφήσει να τον μάθει αρκετά καλά. Θα αμφιβάλλει και θα ταλαιπωρείται από σκέψεις για το αν θα πρέπει να ανοιχτεί και να είναι ειλικρινής. Δεν θέλει να βλέπουν τι κρύβει μέσα του γιατί φοβάται, μήπως είναι αρκετά «σκοτεινός» και δε θα τον αντέξουν. Πιστεύει ότι πρέπει να κρύψει την σκοτεινή του πλευρά και το κάνει. Φυσικά θα το βάλει στα πόδια προκειμένου να μην αποκαλυφθεί.

ΙΧΘΥΣ: Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο καλλιτεχνικό και δημιουργικό. Θέλουν να ξέρουν ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα τους και τις ικανότητές τους. Αν νιώσουν ότι δεν γίνονται αποδεκτές οι προτάσεις τους ή οι ιδέες τους, είναι ικανοί να σπαταλήσουν ώρες ατελείωτες για να βρουν το γιατί εκείνες απορρίφθηκαν. Φυσικά θα αναζητήσουν και τρόπους για το πώς θα μπορέσουν να κάνουν τελικά το δικό τους, πριν… «εκραγούν».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ