Το σούπερ μυστικό της τεμπέλας για πεντακάθαρη ντουζιέρα!


Πραγματικά θα χρειαστεί μηδενική προσπάθεια από τη μεριά σας!

Όταν η δουλειά και οι υποχρεώσεις σας τρώνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, θέλετε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο με οποιονδήποτε τρόπο αυτό είναι εφικτό.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε πώς μπορείτε να έχετε την πιο καθαρή ντουζιέρα χωρίς να κουραστείτε μέσα σε μερικά λεπτά.

Η ντουζιέρα είναι από τα σημεία του σπιτιού που θέλουν συχνό καθάρισμα μιας και γεμίζουν πολύ εύκολα και γρήγορα άλατα και βρωμιές. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το καθάρισμα της ντουζιέρας… παιχνιδάκι και να μην χρειαστεί να αφιερώσετε ούτε καν 15 λεπτά σε αυτό.

Αυτό που κάνουν όλες οι “τεμπέλες” του κόσμου είναι να καθαρίζουν την ντουζιέρα ενώ κάνουν ντους. Γιατί να μην ασχοληθείτε με το καθάρισμά της ενώ περιμένετε να δράσει η μάσκα που έχετε βάλει στα μαλλιά σας; Να τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Πρώτο βήμα: Πάρτε μέσα στην ντουζιέρα σας ό,τι χρειάζεστε. Ουσιαστικά θα χρειαστείτε δύο εργαλεία: ένα σφουγγάρι και ένα απορρυπαντικό σε μορφή σπρέι για το καθάρισμα της ντουζιέρας σας. Είναι πολύ σημαντικό να προτιμήσετε κάποιο απορρυπαντικό που να μην είναι χημικό για να μην το εισπνέετε.

Αν, από την άλλη, θέλετε κάτι εντελώς φυσικό ανακατέψτε σε ένα βαποριζατέρ λευκό ξίδι με νερό σε αναλογία 1:5. Προσθέστε και μερικές σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο και το φυσικό απορρυπαντικό σας είναι έτοιμο.

Δεύτερο βήμα: Κάντε το ντους σας. Ξεκινήστε κάνοντας κανονικά το μπάνιο σας. Μόλις βάλετε το conditioner στα μαλλιά σας ή τη μάσκα σας, πιάστε δουλειά. Ψεκάστε τα τζάμια και αρχίστε να τρίβετε. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε και το τηλέφωνο του ντους. Περάστε όλες τις επιφάνειες με νερό και τελειώσατε. Κάνοντάς το αυτό μια φορά την εβδομάδα δεν θα χρειάζεστε πάνω από 5 λεπτά τη φορά γιατί δεν θα προλαβαίνει να μαζευτεί βρωμιά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ