Αυτό το pickup κουβαλάει μαζί του μια ολόκληρη κουζίνα!


ο ηλεκτρικό pickup της Rivian, της startup εταιρείας που πρόσφατα έλαβε μια μεγάλη οικονομική ενίσχυση από τη Ford Motor Company, εμφανίστηκε στην Overland Expo στην Flagstaff της Αριζόνα, μιας έκθεσης που μετράει 10 χρόνια ζωής και απευθύνεται κύρια στους λάτρεις της περιπέτειας, του κάμπινγκ και γενικά των outdoor δραστηριοτήτων.

Όταν η Rivian έδειξε για πρώτη φορά το RT1, η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ένα μοναδικό χώρο αποθήκευσης που είχε φτιάξει μεταξύ του χώρου φόρτωσης και του πίσω καθίσματος του χώρου των επιβατών.

Χάρη στην αποθήκευση των μπαταριών του αυτοκινήτου πολύ χαμηλά, ο χώρος αυτός είναι μεγάλος και στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματώσει μια ολόκληρη κουζίνα που οι λάτρεις των outdoor δραστηριοτήτων θα την ήθελαν πολύ στις εξορμήσεις τους. Διαθέτει επιφάνειες μαγειρέματος με δύο επαγωγικούς καυστήρες, νεροχύτη με τρεχούμενο νερό, δεξαμενή νερού 5 λίτρων και δοχεία αποθήκευσης κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα μαγειρικά σκεύη.

Η εταιρεία λέει ότι με το RT1 που διαθέτει μια αυτονομία 400 μιλίων, ειδικά με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, είναι το ιδανικό όχημα για εξορμήσεις στην εξοχή και για κάμπινγκ.

Παρόλο που το RT1 παραμένει ένα πρωτότυπο όχημα και η Rivian δεν αναφέρει την ύπαξη κάποιου σχεδίου μαζικής παραγωγής, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες εκδόσεις με κατασκευές που θα περιλαμβάνουν κάποιο ρυμουλκούμενο όχημα ή τη μετασκευή σε κάποιο πιο συμβατικό φορτηγό.
Γεγονός πάντως παραμένει ότι η Ford  με την επένδυσή της στην Rivian μπορεί να δώσει μια ώθηση στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

ΠΗΓΗ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ