Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές


Κάποιοι άνθρωποι είναι μέτριοι εραστές, κάποιοι την «ιδρώνουν τη φανέλα» προκειμένου να ικανοποιήσουν τον παρτενέρ τους και κάποιοι απλώς σε απογειώνουν. Προφανώς και δεν είναι μόνο θέμα ζωδίου (πρέπει να ξέρεις όλους τους πλανήτες σου!) αλλά μην κλείνεις τα μάτια στην αλήθεια. Οι συνάνθρωποί μας με εξαιρετικές σεξουαλικές επιδόσεις βρίσκονται ανάμεσά μας και μπορεί να ανήκεις κι εσύ σε αυτό το top 3 των ζωδίων.

Ταύρος
Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ο Ταύρος είναι by far, ο πιο ταλαντούχος εραστής. Δεν επενδύει μόνο στην πράξη αλλά και στη σωστή προετοιμασία γι’ αυτή. Θα σου μαγειρέψει (αν ξέρει) και θα σου προσφέρει μία αξέχαστη νύχτα γεμάτη αισθησιασμό, πυροτεχνήματα… και αμφιβολίες για το αν θα τον ξαναδείς.

Ζυγός
Άλλο ένα ζώδιο που βρίσκεται υπό την «προστασία» της Αφροδίτης και έχει ανάγκη το σεξ για να νιώσει ζωντανό. Νιώθει ότι είναι ιερό καθήκον του το να απολαύσεις το σεξ μαζί του και το κάνει με χάρη και κομψότητα ο μπαγάσας. Πώς να πεις όχι;

Σκορπιός
Last but not least, το ζώδιο-ηφαίστειο που δεν αφήνει τίποτα (και κανέναν) σε ησυχία, είναι ο Σκορπιός. Είναι οι πιο ευρηματικοί (σεξουαλικά μιλώντας) του ζωδιακού κύκλου, τους αρέσει να δοκιμάζουν συνέχεια νέες στάσεις και να πειραματίζονται και δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ. Είναι ζηλιάρηδες και κτητικοί, ακόμα και στο σεξ; Ασφαλώς.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ