Μάντσεστερ: Δύο χρόνια από το μακελειό με τους 23 νεκρούς


Φόρο τιμής απότισε το γυναικείο συγκρότημα της K-Pop BLACKPINK, το οποίο το βράδυ της Τρίτης (21.05.2019) έπαιξε στο Manchester Arena, προκειμένου να τιμήσει τους νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στις 22 Μαΐου του 2017.

Το γυναικείο συγκρότημα της K-Pop BLACKPINK ξεκίνησε την περιοδεία του, χθες βράδυ, με μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη παράσταση.Το BLACKPINK άνοιξε την περιοδεία του στο Manchester Arena, την παραμονή της διετούς επετείου από την τραγική τρομοκρατική επίθεση.

Το γυναικείο γκρουπ απέδωσε φόρο τιμής στα θύματα και τους επιζώντες της επίθεσης στέλνοντας την «αγάπη και τις προσευχές» τους σε όλους.

Στις 22 Μαΐου 2017, ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβα έξω από την αρένα, όπου εκείνη τη στιγμή έδινε μεγάλη συναυλία η Αριάνα Γρκάντε.

Από την βομβιστική επίθεση έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι ανάμεσά τους και παιδιά.

Δύο χρόνια αργότερα, το γκρουπ της K-Pop σε μία γιγαντοοθόνη πίσω από τη σκηνή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας απόψε. Είναι τιμή μας να παίζουμε εδώ στο Μάντσεστερ, ειδικά αυτή τη μέρα. Στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας στους φίλους και τις οικογένειες που αγωνίστηκαν μέσα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν. Είμαστε εδώ για εσάς». Και συνέχισαν με το hashtag, «One Love Manchester».

Το δημοφιλές γκρουπ -που αποτελείται από τις Jisoo, Jennie, Rose και Lisa- άλλαξε επίσης τους στίχους ορισμένων τραγουδιών σε ένδειξη σεβασμού.

Αντί της φράσης «ανατινάξουν» στο τραγούδι Whistle, είπαν «λάμψουν». Ομοίως, το συγκρότημα άλλαξε και τη χορογραφία για το τραγούδι τους «Kill This Love».

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2016 και από τότε σταθερά ανεβαίνουν στην προτίμηση των νέων, με το μοναδικό Ddu-Du Ddu-Du, να κερδίζει πάνω από 800 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Εκτός αυτού είναι το πρώτο γυναικείο γκρουπ που βρίσκεται στην κορυφή του αμερικανικού iTunes Singles Chart μετά από τις Destiny’s Child.

Το γκρουπ θα εμφανιστεί στο The SSE Arena, Wembley απόψε (Τετάρτη) στο Λονδίνο, προτού συνεχίσει την περιοδεία του στην Ευρώπη.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ