Σερβία: Νεκροί δύο μετανάστες που βρέθηκαν σε δεξαμενή βυτιοφόρου


Απεβίωσαν δύο από τους τέσσερις μετανάστες που βρέθηκαν, πριν από 2 ημέρες, λιπόθυμοι μέσα στη δεξαμενή βυτιοφόρου φορτηγού στην πόλη Φούτογκ, στη Βοϊβοδίνα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Κλινικό Κέντρο της Βοϊβοδίνας, οι άλλοι δύο μετανάστες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο τμήμα εντατικής θεραπείας.

Τους τέσσερις μετανάστες εντόπισε ο οδηγός του βυτιοφόρου, το οποίο φέρει σλοβένικες πινακίδες κυκλοφορίας, τη στιγμή που προετοίμαζε το όχημα για να μπει στο πλυντήριο, σε βενζινάδικο έξω από την πόλη Φούτογκ.

Όπως κατέθεσε ο οδηγός στις αρχές, όταν άνοιξε το καπάκι της δεξαμενής παρατήρησε στον πάτο να κείτονται αναίσθητοι τέσσερις άνθρωποι. Με τη βοήθεια συναδέλφων του τους έβγαλαν από τη δεξαμενή και προσπάθησαν καταβρέχοντας τους να τους βοηθήσουν να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους. Δεν τα κατάφεραν και οι μετανάστες οδηγήθηκαν στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Κλινικού Κέντρου Βοϊβοδίνας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν βαριά υποξία που προκλήθηκε από την έλλειψη οξυγόνου εντός της δεξαμενής. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μετανάστες από το Αφγανιστάν.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ