Το χρώμα που επιλέγουν όλα τα it girls αυτή την περίοδο για τα νύχια τους


Τις ακολουθούμε στα social media, παρατηρούμε τα stories αλλά και τα posts τους, στο instagram και κάθε φορά παίρνουμε ιδέες.

Δεν κάνουμε focus μόνο στα ρούχα τους.

Παρατηρούμε αξεσουάρ, πρωτότυπους συνδυασμούς που κάνουν, το μακιγιάζ αλλά και το χτένισμα που επιλέγουν και φυσικά το χρώμα νυχιών που προτιμούν.
Τώρα που διανύουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού μπορούμε να παρατηρήσουμε και το πεντικιούρ τους. Πάντα άψογο, με το σωστό μήκος και το δέρμα των χεριών ενυδατωμένο.

Τα περισσότερα it girls λοιπόν ή αλλιώς οι αγαπημένες influencers αυτό το διάστημα έχουν αδυναμία στις nude αποχρώσεις, τις οποίες προτιμούν για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ τους.

Από το απαλό, ημιδιάφανο nude pink και γαλακτερό, μέχρι το κλασσικό μπεζ, nude οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα στην κάθε μία ταιριάζει απόλυτα μία από αυτές.

Κάνουν τα νύχια μας να φαίνονται κομψά, καθαρά, περιποιημένα και δένουν με οποιοδήποτε outfit επιλέξουμε, από ένα sportive-casual μέχρι ένα grande, εντυπωσιακό για βραδινή έξοδο.

Επισκεφθείτε ένα nail salon και δοκιμάστε nude αποχρώσεις στα νύχια σας. Αρκεί να βάψετε μια μικρή περιοχή για να δείτε ποια ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σας, στην επιδερμίδα σας.

Είναι αποχρώσεις που αποτελούν top trend της σεζόν και που σίγουρα θα τις δούμε να πρωταγωνιστούν και αργότερα!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ