Πες την αλήθεια! Θεωρείς κι εσύ τον Ιωαννίδη sex symbol; Τι λέει ο ίδιος για τον χαρακτηρισμό;


Αδιαμφισβήτητα ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ο πιο γοητευτικός κριτής ριάλιτι που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Ο χαρακτηρισμός sex symbol που με το… στανιό τού “φόρεσαν” τα περιοδικά δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει ή τον απασχολεί ιδιαίτερα, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει: «Δεν αποποιούμαι κάτι, ούτε είπα ότι είμαι δύσμορφος, απλώς θεωρώ ότι είναι λίγο θέμα τηλεόρασης. Υπάρχει όμορφος κόσμος εκεί έξω και ομορφότερος εμφανισιακά από εμένα.

Ωστόσο, οι ταμπέλες και η εμφάνιση δεν είναι η ουσία, έχω πίσω μου μια πορεία 25 δύσκολων χρόνων για να πετύχω στη δουλειά μου – με πολλές θυσίες και χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τρίτους ή ιδιαίτερη τύχη για να φτάσω ως εδώ.

Το να είναι κεντρικό θέμα προς συζήτηση η εμφάνιση, η θελκτικότητα και η όποια τέλος πάντων γοητεία μου -αναφέρω όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί- και όχι η πείρα μου ως σεφ ή τα όνειρα και σχέδιά μου ως επαγγελματίας του χώρου είναι σίγουρα ευχάριστο και με τιμά ως ένα σημείο, αλλά είναι ήσσονος σημασίας γιατί η δουλειά μου δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με αυτό», λέει στο Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ