Βαθαίνει το ρήγμα στους ΑΝΕΛ. Στο στόχαστρο Καμμένου ο Κουίκ

Ολοένα και περισσότερο βαθαίνει το ρήγμα στους ΑΝΕΛ οι οποίοι μετά από την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από τις τάξεις του κόμματος, προετοιμάζονται για νέες απομακρύνσεις…

Αυτή την φορά στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου έχει μπει ο Τέρενς Κουίκ, το οποίο φωτογράφισε στο συνέδριο των ΑΝΕΛ ως “Μακεδονοκλάστη”. Μάλιστα ο Κουίκ απουσίαζε από το συνέδριο με τον αρχηγό του κόμματος να αναφέρει ότι: “Τους διορίσαμε Υπουργούς και τώρα μας κάνουν κριτική”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει ήδη από τον Πρωθυπουργό την αντικατάσταση του Κουίκ από υφυπουργό εξωτερικών, ενώ σαν δεύτερο βήμα σκοπεύει να τον διαγράψει, αφού μεταξύ άλλων είπε σε συνεργάτες του ότι: «αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στο κόμμα. Σας το υπόσχομαι. Τελείωσαν. Τους λέμε καλό ταξίδι».

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι και η έτερη υπουργός Έλενα Κουντουρά που επίσης στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν έδωσε το παρών χθες στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που επίσης θα υπερψηφίσει τη συμφωνία. Απών ήταν και ο Κώστας Ζουράρις.

 
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here