Φυγάς συμφώνησε να παραδοθεί μόνο αν μαζέψει… 15.000 like!


Σε μία πολύ πρωτότυπη συμφωνία με το αστυνομικό τμήμα του Κονέκτικατ ήρθε ο 29χρονος φυγάς Τζος Σιμς, ο οποίος πιστεύεται ότι κρύβεται κάπου στη Νέα Υόρκη.

Σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούν επτά εντάλματα σύλληψης για διάφορες υποθέσεις ανάμεσα στις οποίες η διατάραξη της κοινής ειρήνης και ο κίνδυνος τραυματισμού ανηλίκου.

Σύμφωνα με αστυνομικό από το τμήμα στην πόλη Τόρινγκτον, ο Σιμς επικοινώνησε με τις αρχές μέσω Facebook και τους έκανε την πρόταση να παραδοθεί αν η αφίσα με την οποία καταζητείται συγκεντρώσει περισσότερα από 15.000 like στα social media στα οποία έχει αναρτηθεί.

Η πρότασή του έγινε δεκτή!

Ο ίδιος αστυνομικός, μάλιστα, υποστηρίζει ότι στη διαπραγμάτευση ο Σίμονς αρχικά έθεσε το όριο στα 20.000 likes. «Είναι δύσκολο αλλά μπορεί να γίνει», σχολίασε ο ένστολος για τη συμφωνία που έκανε.

Παράλληλα στην δική του ανάρτηση στο Facebook με την οποία έγινε γνωστή η περίπτωση, ο αστυνομικός καλεί τους πολίτες αν γνωρίζουν πού κρύβεται ο 29χρονος να ενημερώσουν τις αρχές και να γλιτώσουν το τμήμα από ορισμένα έξοδα.

Το Associated Press επικοινώνησε με τον φυγά ο οποίος υποστήριξε ότι με την πρότασή του αυτή ήθελε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους αστυνομικούς μετά τον τόσο κόπο που έχουν κάνει για να τον εντοπίσουν υποστηρίζοντας, επίσης, ότι έχει κουραστεί να… κρύβεται από τις Αρχές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ