Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με τη Ρένια Λουιζίδου λέμε τέρατα, αλλά και πολλές αλήθει­ες»


Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στη σειρά Το σόι σου και μίλησε για την ολοκλήρωσή της.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πολυετή φιλία της με τη Ρένια Λουιζίδου, δηλώνοντας σε συνέντευξή της πότε γνωρίστηκαν και τι εικόνα είχε δημιουργήσει για εκείνη.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 300 επεισόδια;

«Τόσα είναι; Ούτε κι εμείς περίμέναμε ότι η σειρά θα είχε τόση επιτυχία. Ο μόνος που πίστευε ότι η σειρά θα κάνει επιτυχία ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος».

Το πλατό έγινε το δεύτερο σπίτι σας;

«Με την γκρίνια μας, με το δεκάωρο… με τη ζέστη, το κρύο, αλλά έ­νιωθες ότι πήγαινες στο σπίτι σου. Αυτό που σου δίνει ασφάλεια, ζε­στασιά και περνάς καλά».

Θα νιώσετε στερητικό σύνδρο­μο;

«Εννοείται! Αλλά πόσο θα πη­γαίναμε; Εκατόν είκοσι χρόνια; Πόσες ιστορίες να γράψει η σεναριακή μας ομάδα; Ξεκίνησε ως ξένο φορμάτ, αλλά μετά δημιουρ­γούσαν δικές τους ιστορίες. Και μπράβο τους, που τόσα χρόνια παράγουν ιστορίες τις οποίες α­γάπησε ο κόσμος. Τουλάχιστον, κλείνουμε την αυλαία με επιτυχία. Ο κόσμος εξακολουθεί να το αγαπά, ακόμη και στις επαναλήψεις».

Δημιουργήθηκαν δεσμοί αγάπης;

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις συ­νεργασίες μου. Αυτό που δημιουρ­γήθηκε όμως με τους συναδέλφους στη σειρά, ήταν ένα εκπληκτικό δέ­σιμο. Άσε που οι νέοι συνάδελφοι πέρα από εξαιρετικοί συνεργάτες, είναι και πολύ καλοί ηθοποιοί. Θα δείτε που θα γίνουν περιζήτητοι».

Με τη… συμπεθέρα πόσα χρόνια γνωρίζεστε;

«Τη Ρένια Λουιζίδου τη γνώρισα ει­κοσάχρονη και ταλαντούχα. Μόλις είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη. Ένα σοβαρό και όχι σοβαροφανές παιδί, με χιούμορ. Καθόλου δήθεν. Εγώ, όταν δω ένα παιδί με ταλέντο, το πλησιάζω».

Τι λετέ, ως φίλες, που αυτοσσρκάζονται μετά μανίας;

«Τέρατα, αλλά και πολλές αλήθει­ες. Είναι πολύ ωραίο να ακουμπάς στη φίλη σου. Μιλάμε και γελάμε πολύ».

Πηγή: Τηλεθεατής


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ