Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Τσαλίκης ψήφισε! Το μήνυμά του και το «ευχαριστώ» (photo)


Εκλογές 2019: Την ψήφο του έριξε σχετικά νωρίς σήμερα το πρωί ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος φέτος “κατεβαίνει” στις δημοτικές εκλογές και στον δήμο Περιστερίου. 

Χαρούμενος, ανανεωμένος και πολύ αισιόδοξος, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο προκειμένου να ρίξει την ψήφο του για τις Δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Ο ίδιος δημοίσευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το στιγμιότυπο μπροστά στην κάλπη. Χαμογελαστός, ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας απευθυνόμενος στους followers του:

«Μια ωραία εμπειρία όλη η περίοδος πριν τις εκλογές… Ήρθαμε πιο κοντά, γνωριστήκαμε καλύτερα… Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι προσφοράς και δουλειάς για το Περιστ;eρι ♥️. Όπως και να έχει το ταξίδι μέχρι τώρα, το έζησα έντονα και το απόλαυσα… Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη, για τις αγκαλιές, για τα όμορφα λόγια, για τις απόψεις που ανταλλάξαμε, για την αλήθεια σας… Το Περιστ;eρι και ο Ανδρέας Παχατουρίδης μας έχει ενώσει… Πάμε δυνατά !!!».

Η ώρα της κάλπης για τον Γιώργο Τσαλίκη

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ