Ψυχρολουσία για Τσίπρα – Κατρακύλα για ΣΥΡΙΖΑ


Στo 9% είναι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας στο 10% της επικράτειας, σύμφωνα με ενημέρωση της Singular Logic

«Η εκτίμησή μας είναι ότι η διαφορά είναι στις 9 μονάδες με μια απόκλιση της τάξης του +/- 0,5%» ανακοίνωσε λίγο πριν από τις 22.00 το βράδυ ο εκπρόσωπος της Singular Logic.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου μπαίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ αντίθετα η εκτίμηση της εταιρείας είναι ότι το «ΜεΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη «έστω και για λίγο μάλλον δεν θα πάρει έδρες στην Ευρωβουλή».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Singular Logic, η ΝΔ εξασφαλίζει 32,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24%, το Κίνημα Αλλαγής 7,8%, το ΚΚΕ 5,5%, η ΧΑ 4,9%, η Ελληνική Λύση 4,1%, το ΜέΡΑ25 2,9%, η Πλεύση Ελευθερίας 1,6%, η Ένωση Κεντρώων 1,5%, το Ποτάμι 1,4%, οι ΑΝΕΛ 0,8%, η ΛΑΕ 0,6% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,6%.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου και συνομιλεί με κορυφαία στελέχη του κόμματος αλλά και στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι θέτουν επί τάπητος το ζήτημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών στις 30 Ιουνίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ