Έβλεπε τον Μπακογιάννη να κάνει δηλώσεις κι έλιωνε η Σία Κοσιώνη (vid)


Η… αμήχανη στιγμή που βλέπεις τον άνθρωπό σου να κερδίζει την πρωτιά στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και δεν μπορείς να αντιδράσεις όπως θα ήθελες. Το έπαθε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του ΣΚΑΙ, όταν ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δηλώσεις

Εκείνη (Σία Κοσιώνη) έπρεπε να είναι στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς. Εκείνος (Κώστας Μπακογιάννης) κέρδισε την πρώτη θέση στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων. Ντόρα Μπακογιάννη: «Λιώνει» στην αγκαλιά του γιου της! «Συγχαρητήρια αγόρι μου»!

Μοιραία, κάποια στιγμή ήρθε η… ώρα, ο νικητής της μάχης για τον πρώτο δήμο της χώρας να κάνει δηλώσεις. Και ο σκηνοθέτης του ΣΚΑΙ δεν έχασε την ευκαιρία. Η οθόνη «χωρίστηκε» στα δυο, έγινε split που λένε και στη «γλώσσα» της τηλεόρασης. Από τη μία, η περήφανη Σία Κοσιώνη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει λόγω θέσης. Από την άλλη ο χαρούμενος Κώστας Μπακογιάννης που μιλούσε για τη νίκη του.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, όσο και να ήθελε, δεν μπορούσε να κρύψει από το βλέμμα της τη χαρά και την περηφάνεια της για τον άνθρωπό της, τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Και το βλέμμα της τα «έλεγε» όλα, όπως και το αχνό χαμόγελο στα χείλη της. Ακόμη κι αν κρατήθηκε για να μην χαμογελάσει πλατιά, σίγουρα σκέφτηκε όσο αμήχανη ήταν η στιγμή του να είναι «μισό – μισό» στο τηλεοπτικό παράθυρο με το… άλλο της μισό.

Δείτε το video


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ