Που το πάει ο Αλαφούζος;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφουμε τις κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο των συμβάντων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Mr ΣΚΑΙ κάθε άλλο παρά έχει απομακρυνθεί από τους πράσινους, όπως θέλει να φαίνεται. Μάλιστα αυτή την περίοδο ασχολείται πιο ενεργά από ποτέ άλλοτε τον τελευταίο έναν χρόνο.

Η κίνησή του να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ στο όνομά του, στην οποία πλέον κατέχει το 87%, μόνο τυχαία δεν ήταν. Θα περίμενε κανείς ότι μετά από την συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, το νέο ποσοστό της τάξεως του 44% που πήρε ο Αλαφούζος, πως θα πήγαινε απευθείας στο fund του Ταϋλανδού. Ωστόσο οι εξελίξεις καθυστερούν με τον Παϊρότζ να μην έχει δείξει ακόμα το… χρώμα του χρήματος. Ο Αλαφούζος θέλει να κλείσει κάθε τρύπα που υπάρχει στο οικονομικό μέτωπο, να πληρώσει τις οφειλές του παρελθόντος, για να παραχωρήσει έναν Παναθηναϊκό «καθαρό» από κάθε προηγούμενο άνοιγμα. Παράλληλα, ο Αλαφούζος βρίσκεται σε επαφή με αξιωματούχους της UEFA προκειμένου να τους περάσει το μήνυμα της ανανέωσης και της οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να αρθεί ο αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους πράσινους.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι η αλήθεια, ότι έχει γλυκαθεί και από την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά η ομάδα, νοιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του Γιώργου Δώνη αλλά και το πλάνο υγειούς συμπόρευσης που εκπονήθηκε και εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο τρίμηνο.
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here