Η Ελένη Μενεγάκη «λιώνει» στην αγκαλιά του Άγγελου Λάτσιου – Η φωτό που «σαρώνει»! (photos)


Μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη με τον άντρα της ζωής της, τον γιο της Άγγελο που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. 

Ο Άγγελος, ο οποίος πλέον είναι ολόκληρος άντρας αφού είναι 16 ετών, απεικονίζεται στη φωτογραφία να κρατάει αγκαλιά τη μητέρα του. Μάνα και γιος κοιτούν με νόημα ο ένας τον άλλον στα μάτια αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι διατηρούν μία τέλεια σχέση, η οποία στηρίζεται στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό. Μάλιστα, στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας, η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε: «Kαι εκεί που τα είχαμε μέσα στην αγκαλιά μας …μέσα σε λίγα χρόνια μεγαλώνουν τόσο πολύ που πλέον εκείνα μας έχουν στην δικιά τους αγκαλιά @aggelos_latsios ! Καλημέρα μανούλες ! ❤️#motherandson #love#family».

Οι followers της Ελένης, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο Άγγελος είναι η μεγάλη της αδυναμία, όπως βέβαια και οι τρεις κόρες της Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, της χάρισαν απλόχερα χιλιάδες likes και όπως πάει θα σπάσει κάθε ρεκόρ μέχρι τώρα σε σχέση με αυτά που έχουν συγκεντρώσει άλλες φωτογραφίες της. Δείτε μερικές παρακάτω…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ