Τέλος ο Γεωργίου. Παραιτήθηκε μετά τις δηλώσεις κατά του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του στην ΠΑΕ, μετά το σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του εναντίον του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

Τέλος πριν καν… αρχίσει για τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος και παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του.

Υποστηρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαγοράσει τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, οδήγησε σε νομικές κινήσεις εναντίον του από τις ομάδες, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του από την «ελαφρά ταξιαρχία» για να «να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων», όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του. Η ανακοίνωση του Γεωργίου

«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ