Χατζίδου: «Τρελαίνομαι, πεθαίνω να περπατάω δίπλα με τον Ετεοκλή και όλες να τον κοιτούν»

Η Ελένη Χατζίδου είναι καψούρα με τον Ετεοκλή Παύλου και το δηλώνει!

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτά της με τον Ετεοκλή, τη διαφορά ηλικίας που έχουν και αποκάλυψε πως γνώρισε τη μαμά του!
Η Ελένη είπε «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό. Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 20 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθείς…»!

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει τόσο καλά για τους δικούς του. Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του.»
Και συνέχισε: «Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία! Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα. Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή. Όταν ανταλλάξαμε πρώτη φορά ματιές στο γυμναστήριο, δεν είχε καταλάβει καν ποια είμαι. Του αρέσω πιο πολύ άβαφη πάντως να ξέρεις. Μπορώ να περπατάω στον δρόμο και να τον κοιτάνε όλες οι γυναίκες κι αυτός να είναι στο πλάι μου; Τρελαίνομαι, πεθαίνω! Ετοιμάζουμε κάτι κοινό μαζί με τον Ετεοκλή, πιστεύω τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο να το παρουσιάσουμε».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here