3 μυστικά διακοσμητικά όπλα που δεν χρησιμοποιείτε αρκετά!


Όταν πρόκειται να διακοσμήσουμε τους χώρους μας όλοι κάνουμε μεγάλα όνειρα για το πώς θα θέλαμε να διαμορφωθεί ο χώρος μας.

Παρόλο, όμως, που μας αρέσει να νομίζουμε ότι θα μάθουμε πώς να βάζουμε μόνοι μας την ταπετσαρία ή τα πλακάκια του μπάνιου, συχνά περιοριζόμαστε στα πιο γρήγορα και εύκολα projects – και είναι οκ, καθώς δεν υπάρχουν πάντα ο απαραίτητος χρόνος, τα χρήματα και οι δεξιότητες! Με αυτό το δεδομένο, σας παρουσιάζουμε 3 διακοσμητικά όπλα που μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι όταν διακοσμείτε το σπίτι σας.

 

Σπρέι βαφής

Ποιος να μας το έλεγε ότι ένα μπουκάλι βαφής, αξίας 5 ευρώ, μπορεί να κάνει τόσα πολλά! Εξοπλιστείτε απλώς με ταινία μασκαρίσματος και ένα σπρέι και μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας μέσα σε ένα απόγευμα. Η εμπειρία φυσικά βοηθάει, αλλά είναι αρκετά δύσκολο να τα κάνετε θάλασσα, πράγμα που κάνει το σπρέι ένα πολύ καλό εργαλείο για όλους. Χρησιμοποιήστε το λοιπόν για να βάψετε ένα παλιό έπιπλο, για να ανανεώσετε τους τοίχους σας ή για να αλλάξετε χρώμα σε κάποιο φθαρμένο διακοσμητικό αντικείμενο.

 

Αυτοκόλλητα προϊόντα

Όπως και το σπρέι, τα αυτοκόλλητα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε στην διακόσμησή σας μερικά οικονομικά κομμάτια ή να ανανεώσετε κάποια που ήδη έχετε. Δεν σας αρέσουν τα πλακάκια του μπάνιου σας; Βάλτε καινούργια – αυτοκόλλητα! Θέλετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα σας; Βάλτε αυτοκόλλητους γάντζους. Δεν σας αρέσουν οι τοίχοι σας; Ανανεώστε τους με αυτοκόλλητη ταπετσαρία.

 

Φυτά και λουλούδια

Ειδικά τα φυτά έχουν την τιμητική τους – ρίξτε απλώς μια ματιά στα σπίτια του Pinterest και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Σε συνδυασμό, όμως, με φρεσκοκομμένα λουλούδια (δείτε εδώ πως θα διαρκέσουν για εβδομάδες) δίνουν χρώμα, σχήμα και ζωή στον χώρο. Είναι επίσης ιδιαίτερα πολύπλευρα και – όπως τα έργα τέχνης και τα έπιπλα- μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα σημείο εστίασης, να γεμίσουν μια άδεια γωνιά ή ακόμα και να χρησιμεύσουν σαν μια διακοσμητική λεπτομέρεια της τελευταίας στιγμής.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ