Η λεπτομέρεια που θα κάνει πιο sexy το hairstyle σου


Υπάρχουν φορές που θέλουμε μικρές αλλαγές στην εμφάνισή μας.

Τα μαλλιά είναι η πινελιά που μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή μας. Μία αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος ή ακόμα και ένα διαφορετικό χτένισμα, κάνουν τη διαφορά.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες θέλουμε ανάλαφρα χτενίσματα, που δεν απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο και κόπο για να τα πετύχουμε. Όσο πιο ελεύθερα και ατημέλητα είναι τα μαλλιά μας, τόσο πιο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα.

Για το καλοκαίρι του 2019 σας έχουμε την ιδανική πρόταση: μια πρόταση που θα αλλάξει ριζικά την εμφάνισή σας και θα χαρίσει sexy διάθεση σε κάθε σας look.

Μία προσωρινή αλλαγή που προσαρμόζεται στα μέτρα σας και ταιριάζει απόλυτα σε messy hairstyle.

Ο λόγος για τις αφέλειες, τις οποίες τθέλουμε όσο πιο μακριές γίνεται. Να σκεπάζουν το κινητό βλέφαρο και να μπορούν να μπουν και στο πλάι, σαν φράντζα.

Σκεφτείτε ένα look με σπαστά μαλλιά, διακριτικό eyeliner στο άνω κινητό βλέφαρο και έντονο κραγιόν σε κόκκινη ή κάποια burgundy απόχρωση. Το απόλυτο sexy, femme fatale style που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αφέλειες κάνουν πιο sexy κάθε χτένισμά μας!

Ταιριάζουν σε σπαστά μαλλιά, σε ίσια αλλά και σε updos. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πιστολάκι ή κάποιο άλλο εξάρτημα styling μαλλιών.

Αρκεί να τις αφήσουμε να στεγνώσουν φυσικά και με ένα dry shampoo ή ακόμα και με hairspray να ενισχύσουμε τον όγκο τους, για να δείχνουν πιο ατημέλητες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ