Λιβανού-Λαιμός: Έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους

Ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

Δύο νέα και όμορφα παιδιά που ζουν και μεγάλωσαν στη γηραιά Αλβιώνα, αλλά πάντα κουβαλάνε την Ελλάδα στο DNA τους, ερωτεύθηκαν στο Λονδίνο και ετοιμάζονται να παντρευτούν το 2019.

Ο λόγος για την Χριστίνα Λιβανού, κόρη του Έλληνα μεγιστάνα Γιώργου Λιβανού και της αριστοκράτισσας Λίτας Βοϊβόδα, και τον γοητευτικό Αντώνη Λαιμό, γιο του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού, «καπετάνιο» μαζί με τον αδελφό του Φίλιππο της Enesel και της εδρεύουσας στο Λονδίνο NS Lemos & Company, με δραστηριότητα στο chartering και στις αγοραπωλησίες.

Δύο παιδιά που φαίνονται πλασμένα το ένα για το άλλο, με ευγένεια, παιδεία, λαμπρές σπουδές στη Βοστόνη και ρίζες πολλών ετών στη ναυτιλία. Η Χριστίνα Λιβανού είναι το στερνοπούλι του Γιώργου Λιβανού, αδελφού των αδικοχαμένων Ευγενίας Νιάρχου και Τίνας Ωνάση. Μάλιστα, η Χριστίνα φέρει το όνομα της επίσης πρόωρα χαμένης εξαδέλφης της, Χριστίνας Ωνάση. Ο αδελφός της και γιος του Γιώργου Λιβανού, που έχει αναλάβει και τα ηνία της ναυτιλιακής αυτοκρατορίας, είναι παντρεμένος με τη Μαριέλλα Τσαβλίρη, ενώ οι τρεις μεγαλύτερες αδελφές της είναι η Εριέττα Λιβανού, σύζυγος 1 του Γιώργου Β. Βαρδινογιάννη, η Μαρίνα Λιβανού, σύζυγος του Ανδρέα Μαρτίνου, και η Ευγενία Λιβανού, σύζυγος Γάλλου ευγενή.

Η Χριστίνα Λιβανού, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα της, δεν φωτογραφίζεται ποτέ και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αποφεύγει ης κοσμικές εμφανίσεις. Στις στενές φίλες της συγκαταλέγονται η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου, η Αθηνά Ωνάση και η Μαριάννα Γουλανδρή, με τις οποίες άλλωστε έχει και συγγενικούς δεσμούς. Λατρεύει τα σπορ, και τα καλοκαίρια στην Ελλάδα τα περνά στο ιδιωτικό νησί της οικογένειας της, την Κορωνίδα, ενώ κτήμα στις Σπέτσες διαθέτει και ο αγαπημένος της Αντώνης Λαιμός.

Εκεί,  το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη βάφτιση της ανιψιάς του Αντώνη Λαιμού, Χριστίννας Γουλανδρή, καθώς ο αδελφός του, Φίλιππος Λαιμός, είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Γουλανδρή, ο γάμος των οποίων τελέστηκε το 2017, με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, ανάλογη των βασιλικών γάμων, στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here