Τα 5 φυτά που αγαπούν το καλοκαίρι και μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου


Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα φυτά θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και γι’αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή ποια θα βάλεις στο σπίτι σου. Ποια είναι τα καλοκαιρινά φυτά που πρέπει να προσθέσεις στον χώρο σου;

1. Λεβάντα: Πρόκειται για ένα λουλούδι που ανθίζει τους 3 καλοκαιρινούς μήνες και θα το λατρέψεις γιατί δίνει χρώμα στον χώρο και υπέροχο άρωμα. Οι επιστήμονες μάλιστα αναφέρουν πως η μυρωδιά της λεβάντας χαλαρώνει, ηρεμεί και ξεκουράζει.

2. Καμπανούλα: Η καμπανούλα ανθίζει Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Ωστόσο αν δεν δεις άνθη από τον πρώτο χρόνο μην ανησυχήσεις. Πρόκειται για ένα φυτό που αργεί να βγάλει άνθη.

3. Ηλίανθος: Ο ηλιάνθος είναι ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φυτά. Χρειάζεται πότισμα 2-3 φορές την εβδομάδα και είναι ένα υπέροχο λουλούδι για διακόσμηση!

4. Γεράνι: Δεν υπάρχει πιο εύκολο φυτό από το γεράνι. Μάλιστα ανθίζει πολλούς μήνες τον χρόνο και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ!

5. Μπουκαμβίλια: Υπάρχει πιο καλοκαιρινό λουλούδι από αυτό; Θα τη λατρέψεις γιατί δεν χρειάζεται συχνό πότισμα και είναι πανέμορφη!

Όλα τα παραπάνω φυτά είναι εύκολα στο πότισμα και είναι λουλούδια που ομορφαίνουν το μπαλκόνι και το σπίτι χωρίς να μας ταλαιπωρούν. Δοκίμασε να τα βάλεις στο σπίτι σου και είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθεί πολύ η ψυχολογία σου αλλά και η διακόσμηση του χώρου σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ