Οι 10 πιο περίεργες φιλίες ανάμεσα στα ζώδια

Αυτές είναι οι πιο περίεργες φιλίες ανάμεσα στα ζώδια. Φαινομενικά δεν ταιριάζουν, όμως καταλήγουν να κάνουν τη σχέση τους να δουλεύει με έναν μαγικό (ή όχι και τόσο μαγικό) τρόπο.

1. Ιχθύες + Υδροχόος
Οι δύο weirdos του ζωδιακού. Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντιούνται πάντα θα αναρωτιέσαι τι ακριβώς συζητούν. Σίγουρα, ο Υδροχόος δε θα αντιλαμβάνεται απόλυτα τη συναισθηματική κατάσταση των Ιχθύων όλη την ώρα. Ωστόσο διανοητικά και από άποψη χιούμορ, αυτοί οι δύο είναι αχώριστοι. Ο λόγος για τον οποίο καταφέρνουν να αναπτύξουν μια μακροχρόνια φιλία είναι επειδή τα ζώδια του αέρα, όπως ο Υδροχόος, τη στιγμή που αισθάνονται ότι έχει αναπτυχθεί ένα δέσιμο και νιώθουν άνετα με κάποιον, ανοίγονται και συναισθηματικά. Για αυτό οι Ιχθύες, είναι το ιδανικό ζώδιο για να γίνει φίλος με έναν Υδροχόο. Είναι υπομονετικοί, χαλαροί και κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να εξερευνήσουν αυτό τον “εξωγήινο”.

2. Υδροχόος + Παρθένος
Αυτά τα δύο ζώδια τα βρίσκουν γιατί είναι και τα δύο πολύ έξυπνα. Όταν συναντιούνται, θα σε συναρπάσουν με τα σχέδιά τους να αλλάξουν τον κόσμο, τις συζητήσεις τους για όσα συμβαίνουν γύρω τους και το πόσο εκτιμούν το ένα το άλλο. Ο λόγος που η φιλία τους λειτουργεί είναι επειδή και οι δύο αυτοί άνθρωποι σκέφτονται βαθιά και κινούνται με βάση το μυαλό τους. Και οι δύο έχουν πολλές γνώσεις, παρόμοια ενδιαφέροντα και θέματα συζήτησης. Με τον καιρό, και με κοινούς στόχους, χτίζεται μια πολύ δυνατή φιλία μεταξύ τους.

3. Ζυγός + Σκορπιός
Αυτό που τους ενώνει είναι το όλα ή τίποτα lifestyle τους. Η φυσική ένταση του Σκορπιού, σε συνδυασμό με την αφοσίωση του Ζυγού σε όσα αγαπάει, είναι η ιδανική συνταγή για μια φιλία. Είναι εκεί ο ένας για τον άλλο, όχι επειδή έτσι πρέπει, αλλά επειδή τους βγαίνει φυσικά. Παρόλο που έχουν αρκετές διαφορές να δουλέψουν, η σύνδεση μεταξύ τους είναι δυνατή και μοναδική.

4. Λέων + Παρθένος
Η πιο κλασική φιλία του ζωδιακού. Παρόλο που ο Παρθένος έχει ανάγκη από πρακτικότητα και λογική. Παρόλο που ο Λέων θέλει προσοχή και στοργή μονίμως. Αυτοί οι δύο, ναι, θα είναι πάντα φίλοι. Υπάρχει κάτι σπάνιο στο πόσο αξιόπιστος είναι ένας Παρθένος. Και αυτό μπορεί να γονατίσει έναν Λέοντα. Ο Παρθένος πάντα ακολουθεί το σχέδιο, ο Λέων από την άλλη πάντα έχει ανάγκη έναν στόχο. Τον Λέοντα τον καθοδηγούν οι φιλοδοξίες, ο Παρθένος χρειάζεται προσανατολισμό. Ο Παρθένος είναι καλός ακροατής και έχει δυνατές απόψεις. Αυτό μπορεί να κάνει το Λιοντάρι να τον ακούσει και να τον λάβει και πολύ σοβαρά. Αν υπάρχει κάτι σίγουρο με αυτούς τους δύο είναι ότι μπορούν να τελειώνουν τη μια εκκρεμότητα μετά την άλλη. Και μάλιστα με ακρίβεια.

5. Κριός + Ταύρος
Αυτοί οι δύο δημιουργούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο “δούναι” και το “λαβείν”. Ο Κριός έχει την ικανότητα να δείχνει στον Ταύρο πώς να χαλαρώνει και να μην παίρνει τη ζωή τόσο σοβαρά. Ο Ταύρος μπορεί να δείξει στον Κριό πώς να πετυχαίνει τους στόχους του. Παρόλο που ο Ταύρος έχει ανάγκη από τάξη και δομές. Παρόλο που ο Κριός δεν έχει μάθει να παίρνει διαταγές από κανέναν. Αυτοί οι δύο είναι οι καλύτεροι φίλοι. Ο Ταύρος ιντριγκάρει τον Κριό είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος. Υπάρχει κάτι σε αυτόν που κάνει τον Κριό να τον θέλει στη ζωή του για πάντα.

6. Λέων + Καρκίνος
Αυτή η φιλία τροφοδοτείται από θέματα καρδιάς. Ο Καρκίνος είναι φύσει γλυκός. Έχει μεγάλη καρδιά. Παρόλο που ο Λέων δεν είναι ο καλύτερος στο να εκφράζει τα συναισθήματά του, ο Καρκίνος έχει την ικανότητα να του τα εκμαιεύει. Αυτό το ζώδιο του νερού δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τον Λέοντα ώστε να επικοινωνήσει όσα νιώθει. Ο Λέων από την άλλη είναι άνθρωπος της δράσης. Όχι σαν τον Καρκίνο που καθοδηγείται από το συναίσθημα. Με τον καιρό αυτοί οι δύο αναπτύσσουν μια τέλεια φιλία, παρόλα τα κενά μεταξύ τους. Ο Λέων δίνει στον Καρκίνο δύναμη και αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Ο Καρκίνος προσφέρει στον Λέοντα το συναισθηματικό μαξιλαράκι ασφαλείας που ψάχνει.

7. Λέων + Αιγόκερως
Οι money-making machines. Δεν υπάρχει καλύτερο ζώδιο της φωτιάς για να γίνει φίλος με έναν Αιγόκερω. Είναι ένα business ζευγάρι για βραβείο. Με τη φυσική φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα του Λέοντα και την επαγγελματική ηθική του Αιγόκερου, αυτοί οι δύο είναι ικανοί να χτίσουν μια δυναστεία. Αφήνοντας τα θέματα καριέρας εκτός, μπορούν να γίνουν και πολύ καλοί φίλοι. Οι Λέοντες λατρεύουν τις συζητήσεις με αυτό το ζώδιο της γης και ενθουσιάζονται από το glamour που βάζει ο Αιγόκερως σε όλα τα μικρά, καθημερινά πράγματα. Οι Αιγόκεροι αγαπούν τη φυσική θετικότητα και τάση για ευτυχία των Λιονταριών.

8. Κριός + Ιχθύες
Αυτοί οι δύο απλά έλκονται. Ίσως να φταίει το πόσο κοντά είναι τα γενέθλιά τους, ποιος ξέρει; Είναι πάντως λες και όλα τους τα στοιχεία, τα χαρακτηριστικά προσωπικότητάς τους, τους φέρνουν κοντά. Όπως και να έχει, ο ένας έχει ό,τι λείπει από τον άλλο. Οι Ιχθύες ενθουσιάζονται με το πόσο κυριαρχικοί είναι οι Κριοί και εύχονται να μπορούσαν να τους αντιγράψουν σε κάποιους τομείς της ζωής τους. Από τον άλλη οι Κριοί μαγεύονται από τη συναισθηματική διαφάνεια των Ιχθύων και εύχονται να μπορούσαν και εκείνοι να εκφράσουν όσα νιώθουν χωρίς δισταγμό. Αυτοί οι δύο έχουν μια από τις πιο όμορφες φιλίες του ζωδιακού γιατί δίνουν μαθήματα ζωής ο ένας στον άλλο, αλληλοστηρίζονται και μοιράζονται εμπειρίες που τους αλλάζουν τη ζωή. Μαζί.

9. Κριός + Σκορπιός
Το ντούο-δύναμη. Αυτοί οι δύο λατρεύουν να είναι ισχυροί. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα καταφέρουν πολλά μεγάλα πράγματα. Όταν βάλουν στόχο κάτι μαζί, είναι σαν να αποτελούν και οι δύο κομμάτια του ίδιου παζλ. Ο Σκορπιός είναι το μόνο ζώδιο του νερού που μπορεί να πει στον Κριό όσα κάνει λάθος και ο Κριός το μόνο ζώδιο της φωτιάς που μπορεί να ικανοποιήσει την ένταση και την ανάγκη του Σκορπιού να έχει το πάνω χέρι. Αυτοί οι δύο μπορούν κυριολεκτικά να κυβερνήσουν τον κόσμο, όταν αποφασίσουν πότε έχει σειρά ο καθένας.

10. Σκορπιός + Τοξότης
Αυτή η φιλία θυμίζει εκείνη του Κριού με τους Ιχθύες. Και τα δύο αυτά ζώδια θέλουν ακριβώς ό,τι έχει το άλλο. Ο Σκορπιός θέλει τη φωτιά και το χάρισμα του Τοξότη. Ο Τοξότης θέλει το μυστήριο και τη μοναχικότητα του Σκορπιού. Ο Τοξότης είναι το φως στη ζωή του Σκορπιού. Αυτό το ζώδιο δυστυχώς είναι επιρρεπές σε αμφιβολίες, φόβους και πολλά “αν”. Με το να έχει έναν Τοξότη ως φίλο επωφελείται. Αφού το ζώδιο αυτό της φωτιάς είναι από τα πιο αισιόδοξα, ζει μέσα στην περιπέτεια και επιτυγχάνει στο να αποκτά τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Αυτοί οι δύο δημιουργούν μια όμορφη, μακροχρόνια φιλία γιατί αποτελούν πηγή έμπνευσης και φιλοδοξίας ο ένας για τον άλλο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ