Στράτος Τζώρτζογλου: «Είχα βρει τις ισορροπίες μου ώσπου γνώρισα τη Σοφία»

Μπήκε στη ζωή του και ένιωσε τον έρωτα να τον «χτυπά» κατακούτελα.

Η γνωριμία με την όμορφη Σοφία Μαριόλα έγινε στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2017, όπου πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Αφροδίτη με γούνα». Το κλικ έγινε έξι μήνες αργότερα στα Χανιά. Ακολούθησε πρόταση γάμου με μονόπετρο, ερωτική εξομολόγηση και δάκρυα. Και τον επόμενο Ιούνιο θα παντρευτούν στην ίδια παραλία με παπά και με κουμπάρο. Για την ακρίβεια με τέσσερις κουμπάρους.

«Για να πω την αλήθεια, όταν γνώρισα τη Σοφία το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να κάνω σχέση», λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου στο People. «Ήμουν καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολούσε καν το θέμα “σχέση” και πόσο μάλλον “γάμος”. Ζούσα μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας και είχα βρει τις ισορροπίες μου. Ώσπου γνώρισα τη Σοφία».

Στην παράσταση του θεάτρου Αριστοτέλειον ο ήρωας, ένας συγγραφέας, ερωτεύεται μια απλή κοπέλα, από την οποία τελικά μαθαίνει την αξία του έρωτα. Κάτι που φοβόταν για χρόνια. Η Σοφία ήταν θεατής στην παράσταση αλλά δεν πήγε στα καμαρίνια ούτε για φωτογραφία ούτε για αυτόγραφα. Σε αυτό το σημείο επιβεβαιώνεται ο Paolo Coelho. Μετά από δύο μέρες η απόφοιτος μουσικολόγος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δασκάλα πιάνου συμμετείχε, ως μοντέλο, σε επίδειξη μόδας. Εκεί γνωρίστηκαν.

«Ένιωσα κάτι που ήταν αμοιβαίο, στιγμιαίο και ξαφνικό», λέει η εντυπωσιακή Σοφία θέλοντας να περιγράψει τον κεραυνοβόλο έρωτα που γράφουν τα αισθηματικά λεξικά. «Ήταν 25 Ιανουαρίου του 2017», συμπληρώνει ενώ παραδέχεται ότι κρατάει λεπτομερές ημερολόγιο όπως όλα τα καλά κορίτσια. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μ’ ένα ροζ συννεφάκι που στάζει μέλι ο χρόνος φάνταζε παραμυθένιος.

«Πριν τον γνωρίσω η εικόνα του από την τηλεόραση και τα περιοδικά με φόβιζε. Δηλαδή εκείνη του ωραίου, που κυκλοφορούσε με πολλές γυναίκες και είχε ψηλά τη μύτη. Στην πραγματικότητα ευτυχώς διαψεύστηκα και αφέθηκα να τον γνωρίσω από το μηδέν».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here