Α.Σ. ΠΑΟΚ: “Το γήπεδο θα είναι σημείο αναφοράς για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.”

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ χαιρέτησε την ψήφιση της τροπολογίας για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, από την Ολομέλεια της Βουλής και έκανε λόγο για «ιστορική κατάθεση και υπερψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Η Ολομέλεια της Βουλής άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το πρότζεκτ του γηπέδου του ΠΑΟΚ και ο Α.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δεσμεύεται ότι το νέο γήπεδο της ομάδας «θα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για όλη τη Β. Ελλάδα».
Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

«Φίλαθλοι, αθλητές και Διοίκηση, σύσσωμος ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ χαιρετίζουν τη σημερινή ιστορική κατάθεση και υπερψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο της απαραίτητης νομοθετικής ρύθμισης, η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα στο φιλόδοξο σχέδιο της οικογένειας του ΠΑΟΚ για κατασκευή νέου γηπέδου στο χώρο της ιστορικής Τούμπας.

Οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες συστρατεύθηκαν σήμερα πίσω από το δίκαιο αίτημα του ένδοξου Σωματείου να είναι σίγουρες ότι προσέφεραν την καλύτερη υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, στη νεολαία και στην αθλητική κοινωνία της πόλης και όχι μόνο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ δεσμεύεται ότι το γήπεδο, το οποίο θα κατασκευαστεί, θα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για όλη τη Β. Ελλάδα και θα προάγει τις αξίες του ποδοσφαίρου ειδικότερα και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here