ΠΑΟΚ – Τούμπα: “Πέρασε” από τη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο.

Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, αφού η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τη σχετική τροπολογία και πλέον ανοίγει ο «δρόμος» για το νέο «σπίτι» του Δικεφάλου του Βορρά, το οποίο περιλαμβάνει ένα ολόκληρο πρότζεκτ αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ακόμη πιο κοντά στο «όνειρο» της νέας Τούμπας βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ, αφού ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, η τροπολογία για την ανέγερση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο του γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση οι εγκαταστάσεις αυτές του ΠΑΟΚ που θα οικοδομηθούν, θα συνδράμουν όχι μόνο στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά θα αναβαθμίσουν όλη την περιοχή του ιστού της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η τροπολογία αναφέρει μάλιστα ότι παρέχεται η δυνατότητα παραχώρησης άνευ ανταλλάγματος και οποιασδήποτε άλλης όμορης έκτασης του Δήμου, προκειμένου να συνενωθεί με την έκταση που παραχωρείται, καθώς αυτό -όπως υπογραμμίζεται- θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here