Πρόεδρος ΕΣΑΠ: “Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Ολυμπιακός για την ανακοίνωση”

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση για συνέντευξή του, που τον ήθελε να έχει επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, πριν βγάλει η ομάδα του Πειραιά την ανακοίνωση για επανάληψη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, ότι ο ίδιος είχε κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πριν ληφθεί η απόφαση της ομάδας να προτείνει την επανάληψη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μετά το διαιτητικό λάθος στο τάι μπρέικ, που προκάλεσε σάλο.

Ο κ. Ταρνατόρος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζει ότι παραποιήθηκαν τα λόγια του σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα και δεν ανέφερε σε καμία περίπτωση, ότι τον συμβουλεύτηκε η ομάδα του Πειραιά, πριν την ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΣΑΠ

«Διαβάζοντας την συνέντευξη που έδωσα σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας sdna.gr εξεπλάγην με τα γραφόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσον αφορά το θέμα που προέκυψε περί επαναλήψεως του αγώνα. Ουδέποτε ανέφερα στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ότι ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μου πριν από την έκδοση της αρχικής ανακοίνωσης του Ολυμπιακού που ζητούσε την επανάληψη. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραποιεί τα λεγόμενα μου και πλέον μου δίνει το δικαίωμα να διατυπώσω την άποψη μου ότι είναι σκόπιμη η διαστρεύλωση των δηλώσεών μου με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις προς όφελος σωματειακών συμφερόντων.

Ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ θεωρούσα μέχρι σήμερα πως πρέπει να μιλώ με όλα τα ΜΜΕ και με δημοσιογράφους που τηρούν την δημοσιογραφική δεοντολογία. Δυστυχώς όμως σήμερα επιβεβαιώνεται πως οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν σκόπιμα προς δημιουργία εντυπώσεων. Υπηρετώ το βόλεϊ επί 20 συναπτά έτη και λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο που έχουμε φτάσει. Ακόμα και δημοσιογράφοι οι οποίοι υποτίθεται επιτελούν λειτούργημα είναι σαφές ότι λειτουργούν με βάση συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαστρευλώνει την πραγματικότητα με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων. Λυπάμαι διότι στο χώρο του βόλεϊ που υπηρετούμε και αγαπάμε το άθλημα τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν το χώρο μας και πάνε το άθλημα πολύ πίσω».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here