Διάλεξε… την μικρότερη ζημιά η ΑΕΚ

Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό της ΑΕΚ με την Μπάγερν, όλοι έκαναν λόγο, πριν από το ματς, για συντριβή των κιτρινόμαυρων και για αστρονομικό σκορ. Και όμως, η ΑΕΚ κατάφερε να σταθεί επάξια στον αγωνιστικό χώρο και να κοντράρει στα ίσια τους Βαυαρούς.

Δεν ανοίχτηκε, δεν πήραν τα μυαλά της αέρα, δεν ξεγελάστηκε από την ώθηση που επιχείρησε να της δώσει ο κόσμος που γέμισε το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είχε σχέδιο, βγαλμένο από το μπλοκάκι του προπονητή της και το έφερε εις πέρας. Ηταν σαφές ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να… περιορίσει την ζημιά που ενδεχομένως να πάθαινε από ένα τέτοιο ματς.

Φρόντισε να κρατήσει με έξυπνη τακτική την γερμανική ομάδα μακριά από τα καρέ της ΑΕΚ, όσο αυτό ήταν δυνατό και να κρατήσει για αρκετή ώρα το σκορ στο μηδέν. Οταν δέχθηκε το πρώτο γκολ και μετά από λίγο το δεύτερο, τότε ο στόχος ήταν να διατηρηθεί το σκορ σε αυτά τα επίπεδα, γιατί εάν ξεγελιόταν και έβγαινε στην επίθεση, κινδύνευε με αρκετά γκολ στην κόντρα επίθεση, κάτι που κανένας δεν ήθελε.

Το τελικό 2-0 για την Μπάγερν ήταν ένα σκορ μέσα σε λογικά πλαίσια και κανένας, στην επόμενη μέρα, δεν νοιωθεί πικραμένος για το τελικό αποτέλεσμα…
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here