Το νυφικό της Μπαλατσινού, η αποκάλυψη για το Τατουάζ και το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στη Μενεγάκη


Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και το gossip-tv.gr, είχε φροντίσει-όπως πάντα, να σας κρατήσει ενήμερους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αφού είδαμε, χθες, τα 5 θέματα που διαβάσατε περισσότερο αυτή την εβδομάδα, σήμερα θα δούμε τα υπόλοιπα 5 θέματα που συμπληρώνουν το Top 10.

Στην έκτη θέση λοιπόν, βρέθηκε ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια και πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στο Instagram, για να ευχαριστήσει όσους δούλεψαν για να φτιάξουν το υπέροχο νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της, σήμερα (16/6).

Στην έβδομη θέση, βρέθηκε η αποκάλυψη που έκανε η υπαστυνόμος Αθηνά του Τατουάζ, στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία χαροποίησε τους τηλεθεατές.

Στην όγδοη θέση, βρέθηκε το θέμα που αφορούσε τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο και η αποκάλυψη, 11 χρόνια μετά το θάνατό του, για το ποιος μένει στο ρετιρέ, όπου ο αξέχαστος ηθοποιός είχε βρει φρικτό θάνατο.

Στην ένατη θέση, βρέθηκε φυσικά ο λαμπερός γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα και το πλούσιο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το γάμο τους.

Το top 10 έκλεισε με την Ελένη Μενεγάκη και το τρυφερό σχόλιο που της έκανε ο γιος της κάτω από μία φωτογραφία που η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ