«Κρεμάστηκε» ο Σέρχιο Ράμος: Λαμπεροί καλεσμένοι, ηχηρές απουσίες και… AC/DC (pics)


Ποδοσφαιρικός ήταν ο γάμος της χρονιάς στην Ισπανία, καθώς ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την καλλονή Πιλάρ Ρούμπιο έπειτα από επτά χρόνια σχέσης και τρεις γιους

Τόσο στην τελετή, όσο και στο πάρτι τα βλέμματα κέντρισαν οι λαμπερές εμφανίσεις γνωστών ποδοσφαιριστών και φυσικά των συντρόφων τους. Βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία ενός εκ των διασημότερων συμπαικτών του Ράμος: πρόκειται για αυτήν του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν είχε καν προσκληθεί!

Στις πιο σημαντικές απουσίες ξεχώρισαν επίσης και αυτές των Ίκερ Κασίγιας, Ζινεντίν Ζιντάν, Ίσκο, Καρίμ Μπενζεμά, Γκάρεθ Μπέιλ και Ντανιέλ Καρβαχάλ.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν βέβαια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Άλβαρο Μοράτα, ο Λούκα Μόντριτς και ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Κάτι ακόμη που δεν πέρασε απαρατήρητο και συζητήθηκε ήταν η ανθοδέσμη της νύφης, η οποία αποτελούταν μόνο από μαύρους κρίνους. Η ίδια δήλωσε ότι «δεν ήθελα να είμαι μια συνηθισμένη νύφη».

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης.

Στο πάρτι που ακολούθησε του μυστηρίου, έπαιξαν μουσική οι AC/DC και είχαν προσκληθεί περίπου 500 άτομα.

photo-bomb-ramos-3.jpg


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ