Πωλείται η γνήσια Aston Martin DB5 του James Bond


Όπως γίνεται αντιληπτό είναι μάλλον περιττό να αναφερθούμε στην συλλεκτική αξία και την συναισθηματική που μπορεί να συνδέει αυτή την Aston Martin DB5 που θα δημοπρατηθεί από την RM Auctions. Συγκεκριμένα, η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο Monterey των ΗΠΑ, στις 15 Αυγούστου. Εκεί η υπ’ αριθμόν πλαισίου DB5/2008/R του 1965 θα περάσει σε νέα χέρια και σε όποιον καταβάλει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Σε αντίθεση με τις άλλες δύο DB5 που η Aston Martin είχε δανείσει στην εταιρία παραγωγής, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με όλα τα gadgets από το εργοστάσιο.

Κάτι που σημαίνει πως με το αυτοκίνητο πάει πακέτο όλος ο απίθανος εξοπλισμός του James Bond περιλαμβάνοντας εμπρός και πίσω υδραυλικά έμβολα, αναδιπλούμενη αλεξίσφαιρη οθόνη, το κατασκοπευτικό ραδιόφωνο, το εκτινασσόμενο κάθισμα, οι περιστρεφόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, τα κρυμμένα πολυβόλα, καπνογόνο, καρφιά κ.α.

Το αυτοκίνητο πέρασε από μία ολική τετραετής αποκατάσταση στην Ελβετία και από την Roos Engineering με την Aston Martin να πιστοποιεί τη ολική επισκευή και τις 13 μετατροπές με τις οποίες ο James Bond τα έβγαζε πέρα με τους κακούς!


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ