5 τρόποι για να αποφεύγετε το βαρετό καθάρισμα του μπάνιου!


Το καθάρισμα του μπάνιου είναι μια από τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού.

Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι το να κλειστείτε με τις ώρες μέσα σε έναν τόσο μικρό χώρο χωρίς aircondition είναι μια τιμωρία που δεν θα ευχόσασταν ούτε στον εχθρό σας.

Τι μπορείτε να κάνετε καθημερινά για να αποφύγετε το πολύωρο καθάρισμα του μπάνιου σας; Δυστυχώς μέχρι η επιστήμη να μας χαρίσει αυτοκαθαριζόμενα μπάνια (ας μεριμνήσει κάποιος…) πρέπει να ασχολούμαστε οι ίδιοι με αυτήν την τόσο βαρετή δουλειά.

Να τι μπορείτε να κάνετε καθημερινά…

Καθαρίζετε τον νιπτήρα σας μετά από κάθε χρήση του

Όποτε χρησιμοποιείτε τον νιπτήρα για να πλύνετε τα χέρια ή το πρόσωπό σας παίρνετε μια πετσέτα που θα έχετε πρόχειρη για αυτόν τον σκοπό και περνάτε τον νιπτήρα σας.

 

Καθαρίζετε την μπανιέρα ή την ντουζιέρα μετά από κάθε χρήση

Μετά από κάθε ντους πέρνα με ένα στεγνό πανί την ντουζιέρα σου έτσι ώστε να μην συγκεντρώνει μούχλα στις γωνίες και άλατα.

Δοκιμάστε το γνωστό κόλπο για το καθάρισμα του τηλεφώνου της ντουζιέρας

Ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα καθαρό τηλέφωνο ντους είναι να γεμίσετε ένα σακουλάκι με νερό και ξίδι και να το δέσετε γύρω από το τηλέφωνο. Αφήστε το για μερικές ώρες ή και για ένα ολόκληρο βράδυ.

 

Παρατείνετε την καθαριότητα της τουαλέτας σας με λίγη μαγειρική σόδα

Τίποτα δεν θα κρατήσει την τουαλέτα σας καθαρή για πάντα. Αλλά μπορείτε να παρατείνετε την καθαριότητά της ρίχνοντας μαγειρική σόδα μέσα. Ρίξτε αρκετή ποσότητα και έπειτα τραβήξτε το καζανάκι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ