Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!


Δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα σοβαρά…

Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!

Υπάρχουν πράγματα στην ζωή για τα οποία δεν θα πρέπει να σου καίγεται καρφί και να μην ασχολείσαι καν μαζί τους. Ηρέμησε, παρ’ τα όλα αλλιώς και θα δεις πως πολλά θα διορθωθούν στην ζωή σου. Το ζώδιό σου, σου δίνει την σωστή κατεύθυνση.

ΚΡΙΟΣ

Σταμάτα να σπάζεσαι αν δε σου κάτσει όπως είχες σχεδιάσει ένα Σαββατόβραδό σου. Δεν χρειάζεται πάντα να έχεις ένα πλάνο, ούτε και να βγαίνεις ντε και σώνει έξω. Κάτσε και λίγο σπίτι σου, στο καναπέ σου και χαλάρωσε, μάζεψε και την παλιοπαρέα και θα δεις τι ωραία που θα περάσεις. Δεν γίνεται κάθε Σάββατο να ξενυχτάς και να είσαι λιώμα την άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταμάτα να σκέφτεσαι και να ασχολείσαι για τους πρώην έρωτες. Έχουν φύγει από την ζωή σου και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Μην τους παρακολουθείς στα social media για να δεις τι κάνουν και με ποιον ή ποια. Να μην σε νοιάζει. Προχώρα παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σταμάτα να νοιάζεσαι για τα λεφτά που δεν έχεις για να τα ξοδέψεις όπου σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να γίνεις εκατομμυριούχος για να είσαι ευτυχισμένος. Όσο αγαπάς τη δουλειά σου και κερδίζεις αρκετά χρήματα για να ζεις αξιοπρεπώς, να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγαλώνεις, δεν έχεις παντρευτεί ακόμα και δεν έχεις κάνει παιδιά; Σιγά τα ωα… Χαλάρωσε. Αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζονται. Δεν πατάς ένα μαγικό κουμπάκι και τσουπ… να’ σου ο/η σύζυγος και τα κουτσούβελα. Θα γίνει όταν είναι γραφτό να συμβεί…

ΛΕΩΝ

Χαλάρωσε λίγο με την εικόνα σου στα social media και σταμάτα να μετράς likes, followers και σχόλια. Είναι απλά ένας αριθμός. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως στον πραγματικό κόσμο, ούτε αντικατοπτρίζουν την αληθινή σου εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκόλλα και σταμάτα να μετράς πόσους άντρες έχεις φιλήσει και με πόσους έχεις κοιμηθεί. Δεν είναι κακό να απολαμβάνεις την ζωή, το σεξ και την συντροφιά. Αυτά τα πράγματα δεν υπολογίζονται και δεν υπάρχει πρέπει και μη. Άφησε τον εαυτό σου να ζήσει!

ΖΥΓΟΣ

Έλεος με την εικόνα σου πια! Κουκλάκι είσαι το βλέπουν όλοι. Ο ναρκισσισμός σου ώρες-ώρες δεν παλεύεται. Όλη την ώρα είσαι με έναν καθρέφτη στο χέρι, μια πούδρα και ένα κραγιόν. Ακόμα και στο σουπερμάρκετ πας βαμμένη. Δεν χρειάζεται να είσαι κοκέτα για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άφησε το παρελθόν στο παρελθόν. Εντάξει, μπορεί να τα θαλάσσωσες, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια για να το διορθώσεις. Ό,τι έγινε, έγινε! Πάμε παρακάτω. Πόσο θα πας και θα φέρνεις τα αρνητικά σου βιώματα; Μάζεψε τα κομμάτια σου, σήκω και περπάτα γιατί έχεις μέλλον μπροστά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε απέρριψαν στο παρελθόν αρκετές φορές. Ε και; Ζήτα από τον ωραίο τύπο να βγείτε ένα ραντεβού, ακόμα και αν σου πει όχι. Πες και σε μια φίλη σου να έρθει. Βγες έξω για να φλερτάρεις και μη νοιάζεσαι για το αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς να τους εντυπωσιάσεις όλους. Είσαι έξυπνο άτομο, γλυκό και με πολλά ταλέντα. Αλλά αυτό δεν τους νοιάζει τους περισσότερους. Αυτό που έχει σημασία είναι να το ξέρεις εσύ. Οπότε μη στενοχωριέσαι για το αν δε σε πάνε. Στην τελική έχεις άτομα που ξέρουν τι αξίζεις και πίνουν νερό στο όνομά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορείς να είσαι πάντα μέσα στην μόδα και να ακολουθείς ό,τι είναι επίκαιρο; Δεν προλαβαίνεις να δεις όλες τις σειρές που κάνουν θραύση ή έχεις μείνει πίσω σε επεισόδια; Κάποιες φορές η παρέα σου μιλάει για κάτι που δεν γνωρίζεις. Ε και; Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν είσαι έξυπνος/η; Έλα τώρα…

ΙΧΘΥΕΣ

Τι σε νοιάζει βρε κουκλάκι μου αν σε συμπαθούν οι άλλοι ή όχι; Είναι δυνατόν να ταιριάζεις με όλους ή να αρέσεις σε όλους; Κάποιοι θα σε αντιπαθήσουν. Έτσι είναι η ζωή. Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και ξέχνα τους άλλους. Αν δεν σε συμπαθούν, πρόβλημά τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ