Αντωνόπουλος: «Μαζεύουν τα παιδάκια, τα αφήνουν απλήρωτα κι αυτά πηγαίνουν εκεί για να παίξουν κάτι»

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. 

Μάλιστα, είχε και θέατρο, το οποίο όμως αναγκάστηκε ν» αφήσει, αφού αυτό επηρέαζε τις αποφάσεις του. 

Μάλιστα, παρακολουθεί talent shows και εξηγεί γαιτί δεν τα θεωρεί σωστά. 

«Εγώ, παιδί μου, είμαι και αριστερός και θρησκευόμενος. Από την εφηβεία μου ακόμα ήμουν έτσι κι αυτό το δημιούργησαν κάποιες σημαντικές γνωριμίες με σπουδαίους ανθρώπους και της Αριστεράς και της θρησκείας. Τότε έφηβος είδα ότι το θρησκευόμενο στοιχείο δεν προσέκρουε στην ιδεολογία της Αριστεράς. Και μέχρι σήμερα δεν έχω αναθεωρήσει τίποτα από όλα αυτά. Ο αθεϊσμός διδάχτηκε κάποια εποχή στη Σοβιετική Ένωση» εξήγησε στην espresso και συνέχισε  γιατί δεν έχει το δικό του θέατρο, όπως τόσοι άλλοι συνάδελφοί του.

«Είχα. Κάποια στιγμή όμως έπρεπε να το παρατήσω. Γιατί επηρέαζε πολύ τις αποφάσεις μου στο ανέβασμα ενός έργου, καθώς και το επίπεδό μου. Εξαρτούσα τις αποφάσεις μου από την ταμειακή κίνηση. Όταν παράτησα την ιδιοκτησία του θεάτρου και ξανάγινα… ελεύθερος σκοπευτής, ξανάγινα και καλλιτέχνης» τονίζει.

Τέλος, αναφέρθηκε στα talent shows και όλους όσοι έχουν εισβάλει στην υποκριτική είτε ως νικητές από τηλεπαιχνίδια είτε ως τραγουδιστές.

«Ο κόσμος ο ίδιος λέει ότι όλο αυτό δεν το θεωρεί σωστό και όλα αυτά είναι προχειρότητες που βολεύουν τις εκάστοτε παραγωγές. Και γι’ αυτό οι περισσότεροι κλείνουν την τηλεόραση. Μαζεύουν τα παιδάκια, τα αφήνουν απλήρωτα. Και αυτά πηγαίνουν εκεί με τη λαχτάρα να παίξουν κάτι» αναφέρει και προσθέτει: «Όταν ήμουν δάσκαλος, είχα εισηγηθεί στη σχολή να μην αφήνουμε τα παιδιά να τρέχουν στα γραφεία παραγωγής και σε όλα αυτά τα τηλεπαιχνίδια με την ελπίδα να παίξουν κάποιο ρολάκι, γιατί τα εκμεταλλεύονται!».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here