Πάνος Τόγιας: «Με την Ασημίνα δεν υπήρξε τίποτα»


Ο αρχικός του στόχος ήταν να φτάσει στον τελικό του «MasterChef» αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Πάνος Τόγιας σε συνέντευξή του μίλησε για το αν με την Ασημίνα ήταν μόνο φίλοι, με ποιους συμπαίκτες του έχει κρατήσει επαφή και για τα σχόλια που ακούει από γνωστούς και αγνώστους.

-Με ποιους συμπαίκτες σου έχεις κρατήσει επαφή;

«Με τη Σπυριδούλα, με τον Μανώλη κάνουμε πολλή παρέα, με τον Τάσο, τον Χρήστο, τον Παντελή, τον Ζαχίρ, την Ιωάννα, την Ασημίνα, με πολλά παιδιά έχουμε κρατήσει επαφή».

-Τελικά με την Ασημίνα υπήρξε κάτι παραπάνω πέρα από φιλία;

«Με την Ασημίνα δεν υπήρξε τίποτα. Όταν επέστρεψαν τα παιδιά στο σπίτι, μας είπαν ότι κόσμος έξω νομίζει ότι είμαστε μαζί., οπότε κι εμείς το διακωμωδήσαμε λίγο, κάναμε απλά πλάκα».

-Ο γάμος δηλαδή στη Μύκονο δεν θα γίνει;

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κάναμε πλάκα με όλο αυτό που γινόταν έξω. Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα μεταξύ μας, είμαστε απλά πολύ καλοί φίλοι».

-Πώς σε βρήκε η επόμενη μέρα του «Μaster Chef»;

«Να κοιμάμαι πάρα πολύ, να ξεκουράζομαι, να βρίσκομαι με τους φίλους μου και με το κινητό για λίγο παρατημένο στην άκρη».

-Τα σχόλια που ακούς, από γνωστούς και αγνώστους είναι θετικά;

«Ακούω πάρα πολύ καλά λόγια τόσο από άγνωστους ανθρώπους που με συναντούν τυχαία στο δρόμο όσο και από γνωστούς ή από μηνύματα που λαμβάνω στα Social media. Μου λένε συγχαρητήρια γιατί έδειξα ποιος είμαι μαγειρικά, αλλά και για το ήθος μου και την υπομονή μου».

-Υπήρξε κάτι αρνητικό που σε προβλημάτισε;

«Από τα 5.000 μηνύματα, μπορεί να υπήρχαν και δύο που να είναι αρνητικά. Επειδή είχαν μια αντιπάθεια στη Σπυριδούλα κι εγώ κάνω πολλή παρέα μαζί της, με κατηγορούσαν κι εμένα για κάποια πράγματα, αδικαιολόγητα νομίζω», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ