Μάθε που συχνάζει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ανάλογα με το ζώδιό του!


Διάβασε παρακάτω τα πιο πιθανά μέρη που μπορεί να βρεθεί ένα ζώδιοκαι πως θα το αναγνωρίσεις:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το επιθετικό, ανταγωνιστικό ζώδιο είναι πολύ πιθανό να το βρεις σε αίθουσες μπόουλινγκ ή μπιλιάρδου. Επίσης, σε οποιοδήποτε μέρος μαζί με φίλους και φασαρία. Μπορεί να τον δεις το ηλιοβασίλεμα να περιφέρεται και να απολαμβάνει τη βόλτα του σε κάποιο προάστιο, μακριά από τη φασαρία της πόλης.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως στο σπίτι τους. Κάπου που πρέπει να φέρονται σα να είναι στο σχολείο ή στη δουλειά. Σε φιλικές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις. Να κάνουν επαφές και σχέδια για το φαγητό ή για δραστηριότητες που τους ευχαριστούν. Σε μέρη όπου απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο γεύμα ή στο σινεμά με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε καφέ, σε εμπορικά κέντρα, συναυλίες, σε μέρη όπου συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι. Στο σινεμά, σε μέρη όπου μπορούν να δουν νέα αξιοθέατα. Σε οποιοδήποτε μέρος τους τραβήξει την προσοχή ή έχει ζωντανή ατμόσφαιρα. Είναι το πρόσωπο που θα το δεις ενθουσιασμένο, να γελάει με κάποιον φίλο σε ένα μαγαζί ή σε καφέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακολούθησε τη μυρωδιά από μπισκότα ή κέικ και πιθανόν θα τους συναντήσεις να χασομεράνε μαζί με φίλους. Επίσης, στο σινεμά, σε αυλές σπιτιών όπου υπάρχει οικεία ατμόσφαιρα ή ακόμα και σε παιδικές χαρές. Το βράδυ, αν δεν είναι στο σπίτι, θα χαλαρώνουν με ψιλή κουβεντούλα σε κάποιο μέρος που έχουν για στέκι τους.

ΛΕΩΝ

Σε εμπορικά κέντρα ή σε πολυσύχναστα μέρη, όπου οι άλλοι μπορούν να τους δουν και να τους καμαρώσουν! Εξίσου όμως θα τους βρεις και σε ήσυχα μέρη, αν περνούν ποιοτικό χρόνο με στενούς φίλους, είτε χαλαρώνοντας είτε συζητώντας σοβαρά θέματα. Επίσης, σε ομάδες μελέτης όπου επιτυγχάνεται το 25% ή και λιγότερο της μελέτης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε μια βιβλιοθήκη, όπου μελετούν με προσοχή και αφοσίωση. Ο Παρθένος είναι το σοβαρό, συγκεντρωμένο άτομο που έχει βάλει το laptop και έχει απλώσει τα χαρτιά του πάνω στο τραπέζι ενός καφέ. Επίσης, είναι το πρόσωπο που φοράει την τέλεια, ατσαλάκωτη φόρμα και εκτελεί με ακρίβεια και συνέπεια τις ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΖΥΓΟΣ

Μαζί με φίλους. Σε καταστήματα ρούχων ή σε μαγαζιά την περίοδο των εκπτώσεων. Σε ένα καφέ, όπου προσπαθούν να τελειοποιήσουν μια δουλειά, δημιουργώντας stories κατάλληλα να ανέβουν στο instagram.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μια σπηλιά, γνωστή ως.. «το δωμάτιό τους», το οποίο όμως είναι άβατο και δεν θα τους αρέσει καθόλου αν μπουκάρεις και το παραβιάσεις. Θα τους βρεις επίσης, σε ήσυχα μέρη με σημαντικούς ανθρώπους, ίσως με μια μικρή ομάδα ή μόνο ένα πρόσωπο. Γενικότερα, θα τους βρεις σε μέρη όπου μπορούν να επιδοθούν σε αυτά που τους παθιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη μια στιγμή μπορεί να τους δεις στην Αθήνα και την αμέσως επόμενη στην… Ταϊλάνδη. Επίσης, σε μέρη όπου μπορούν να μάθουν, να εξερευνήσουν και να επικοινωνήσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους. Σε θεματικά πάρκα. Είναι τα χαρούμενα, γελαστά άτομα που θα συναντήσεις σ’ ένα βενζινάδικο στην εθνική οδό, όπου σταμάτησαν για μια ανάπαυλα από το μακρινό ταξίδι τους. Σε μια δημόσια συζήτηση θα είναι ο πιο παθιασμένος συνομιλητής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο γραφείο αργά το βράδυ. Είναι το πρόσωπο που θα δεις να μπαίνει ή να βγαίνει από ένα καφέ ένα καφέ και σου μοιάζει τόσο μα τόσο συγκροτημένο. Είναι αυτός που επιλέγει προσεκτικά που θα ξοδέψει το χρόνο του και βρίσκεται μόνο στα μέρη που υπάρχει λόγος να βρίσκεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως σε ένα απομονωμένο μέρος, για παράδειγμα πίσω από ένα… θάμνο. Στη βιβλιοθήκη, στο πάρκο με φίλους να κάνει κούνια και να συζητάει. Σε μια ειρηνική διαμαρτυρία όπου μπορεί να είναι ο εαυτός του. Κάπου όπου συζητούνται επίμαχα θέματα. Εκεί που η πληροφορία ρέει άφθονη και μπορεί να την έχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο δικό τους δωμάτιο απόδρασης, όπου δεν είναι καλή ιδέα να επέμβεις. Είναι το άτομο που θα δεις να διαβάζει σε μια βιβλιοθήκη, αλλά χωρίς να αφοσιώνεται, αφού ή δεν είναι συγκεντρωμένο ή ακούει μουσική. Συχνά επιδιώκει να βρίσκεται σε ήσυχα, ειρηνικά μέρη, με ποιοτικούς ανθρώπους. Κοντά στη φύση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ