Πώς βαφόμαστε στο αυτοκίνητο;

Beautiful woman paints her lips in the car

Tα χέρια μας είναι σήμερα πιο επιδέξια από ποτέ. Έχετε βαφτεί ποτέ στο φανάρι; Aν δεν το έχετε τολμήσει μέχρι σήμερα, ευκαιρία να κάνετε ένα μίνι τεστ. Και να το διασκεδάσετε όσο δεν φαντάζεστε.

Φεύγουμε από το σπίτι σε πανικό. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μόλις μας πιάσει κόκκινο, αρχίζουμε και ψαχουλεύουμε με τα χέρια (μιας και τα μάτια πρέπει να είναι προσηλωμένα στον δρόμο), όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το πρωινό μας μακιγιάζ.

Και για να μην το παρακάνουμε μπορούμε να αρχίσουμε να παίζουμε με τη βάση. Στο πρώτο φανάρι. Να κοιτάξουμε να την απλώσουμε καλά, με το κατάλληλο φως στο καθρεφτάκι.

Αμέσως μετά, και στην επόμενη στάση, μπορούμε να περάσουμε μια βιαστική πινελιά με το βουρτσάκι από τη μάσκαρα, ξεχωρίζοντας τις βλεφαρίδες μας, με υπομονή.

Το ρουζ μπορούμε να το προσθέσουμε χαμογελώντας, στον ήλιο, στα διπλανά αυτοκίνητα, στον καθρέφτη μας. Και τελευταίο αφήνουμε το lip-gloss, μάλλον πιο ασφαλές από μολύβι, αϊλάινερ, κραγιόν, -ειδικά κόκκινο-, γιατί κινδυνεύουμε να μοιάζουμε με κλόουν. Κλόουν σοφέρ, για την ακρίβεια, αλλά η διπλή ιδιότητα δεν είναι πάντα καλή.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ