Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κρατάνε κακία και δύσκολα συγχωρούν την προδοσία


Πόσο εύκολα συγχωρείς εσύ, με βάση τ’ άστρα;

Η αστρολόγος του elite daily, Roya Backlund, υποστηρίζει πως και αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα κάποιου ανθρώου, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το ζώδιό του. Και γίνεται πιο συγκεκριμένη, ξεχωρίζοντας τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω ως τα ζώδια που δίνουν τις λιγότερες δεύτερες ευκαιρίες -αν δίνουν, δηλαδή!

Όσοι συνηθίζουν να κρατάνε κακία, δεν μπορούν να κατανοήσουν τους ανθρώπους που αγαπούν να συγχωρούν και να ξεχνούν. Τους βλέπουν ως ανθρώπους που συνεχώς προσπαθούν να δουν το καλό σε άλλους, σε βάρος της δικής τους ασφάλειας. Γιατί, όπως πιστεύουν, αν κάποιος σε εξαπατήσει μια φορά, οι πιθανότητες είναι ότι θα το κάνει και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι δεν υποστηρίζει κανείς ότι τα παρακάτω ζώδια δεν συγχωρούν ποτέ. Απλά κάποιος που τα έχει βλάψει, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά πριν τον συγχωρήσουν.

Αναλυτικά, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής:

Ταύρος: Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που του έκανες
Ο Ταύρος δεν απέκτησε άδικα τη φήμη του πεισματάρη. Ένας Ταύρος θα δαπανήσει πολύ χρόνο πριν σε εμπιστευθεί και αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, το παίρνει πολύ προσωπικά. Θεωρεί ότι το δούλεψε τόσο σκληρά για να είναι ευάλωτος μαζί σου και αισθάνεται ηλίθιος που σε εμπιστεύθηκε. Το θέμα είναι ότι, ακόμα κι αν ένας Ταύρος θέλει να σε συγχωρήσει, είναι τόσο δύσκολο γι ‘αυτόν να ξεχάσει τι έκανες. Θα είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του, ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος έχει περάσει.

Καρκίνος: Νοιώθει πληγωμένος εξ αιτίας σου και είναι δικό σου λάθος
Κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου πληγώνεται μερικές φορές. Όχι όμως τόσο όσο ένας Καρκίνος. Είναι πολύ χειρότερο. Ο Καρκίνος αισθάνεται τα πράγματα τόσο βαθιά ώστε αν τον προδώσεις, το παίρνει τόσο βαριά που δεν μπορεί ποτέ να το ξεχάσει. Στο μυαλό του η καλοσύνη και η αφοσίωση, είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι τον απογοήτευσες. Θέλει να σε συγχωρήσει, αλλά ένας Καρκίνος έχει ένα κέλυφος καβουριού που τον προστατεύει ήδη από μελλοντικές βλάβες και όλο αυτό γίνεται δύσκολο.

Σκορπιός: Το να σου κρατάει κακία, του φαίνεται ως φυσικό επακόλουθο
Ο Σκορπιός προβάλλει το πάθος σε κάθε του κίνηση. Σε αγαπάει με πάθος και αντίστοιχα σου κρατάει με πάθος κακία. Αυτό είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης και μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει τα συναισθήματα αγάπης, σε συναισθήματα περιφρόνησης. Στον πυρήνα του, ένας Σκορπιός είναι στρατηγικός και βρίσκεται πάντα δύο βήματα μπροστά από όλους τους άλλους. Αν γνωρίζει ήδη ότι δεν είσαι αξιόπιστη, θα σε κάνει να βεβαιωθείς ότι δεν θα βρεθείς ποτέ ξανά δίπλα του.

Αιγόκερως: Νιώθει πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι δεν θα τον βλάψεις ποτέ ξανά
Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια. Δεν αμφισβητεί τις επιλογές του όταν τις έχει κάνει. Δεν σκέφτεται για σένα τη μια μέρα θετικά και την επόμενη αρνητικά. Όταν παίρνει μια απόφαση, κολλάει σε αυτήν και αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί ξανά. Όταν προδίδεις έναν Αιγόκερω, το βλέπει σαν προσβολή στην επιτυχία του και μια τοξικότητα στη ζωή του, που πρέπει να αφαιρεθεί. Γιατί να δοκιμάσει το δηλητήριο δύο φορές μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πραγματικό δηλητήριο;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ