Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να φλερτάρεις


Αν φοβάσαι το φλερτ και νιώθεις άβολα, έχουμε καλά νέα. Το σωστό φλερτ μαθαίνεται με τον καιρό, και η επιστήμη αντί να σηκώσει τα χέρια ψηλά, δίνει κάποιες λύσεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις πολύπλοκες εξισώσεις.

Το χαμόγελο της Crest

Ή όποιας οδοντόκρεμας προτιμάς. Είναι η καλύτερη τεχνική για φλερτ – αρκεί να έχεις καλή στοματική υγιεινή. Σύμφωνα με ψυχολόγους, το χαμόγελο κάνει θαύματα στην προσέγγιση του αντίθετου φύλου και δείχνει πως ενδιαφέρεσαι. Επίσης, δεν γνωρίζει γλωσσικά σύνορα.

To σωστό κομπλιμάν

Ένα ωραίο κομπλιμέντο αποτελεί μέρος μιας αποτελεσματικής προσέγγισης στο φλερτ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, σκοπός του φλερτ είναι να κάνεις τον άλλο να νιώσει όμορφα δίνοντάς του σημασία. Άρα ένα ειλικρινές κομπλιμέντο μπορεί να κάνει τη διαφορά, σε συνδυασμό με ερωτήσεις που αφορούν την προσωπικότητα του ατόμου που έχεις απέναντί σου.

Σκύψε λίγο το κεφάλι

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Νιουκάστλ ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες είναι πιο γοητευτικές όταν γέρνουν το κεφάλι ελαφρώς προς τα μπροστά, και κοιτούν ελαφρώς προς τα πάνω.

Καν’τον/καν’τη να γελάσει

Σύμφωνα με το Social Issues Research Centre το χιούμορ σε μια φλερτο-κουβέντα είναι μέρος της συνταγής για την επιτυχία. Όσοι καταφέρνουν και μπολιάζουν τη συζήτηση με χιούμορ είναι πιο αρεστοί, ενώ τα (καλά) αστεία μπορούν να χαλαρώσουν αρκετά μια κουβέντα.

Πάρε της κάτι ζεστό

Μπορεί το καλοκαίρι να μην ταιριάζει και τόσο, όμως αν το φλερτ συμβαίνει χειμώνα ένα ζεστό ρόφημα μπορεί να βοηθήσει. Σύμφωνα με έρευνα του Γέηλ, όταν κάποιος κρατάει ένα ζεστό ρόφημα, δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για εκείνον που έχει απέναντί του. Συγκεκριμένα, θεωρείται πιο γενναιόδωρος και αγαθός.

Στάσου στο ύψος σου

Η σωστή στάση σώματος είναι το «κλειδί» για πετυχημένο φλερτ, αφού δηλώνει άτομο με αυτοπεποίθηση και άρα περισσότερο ελκυστικό. Δεν είναι ανάγκη να στέκεσαι σαν να κατάπιες φτυάρι, απλά προσπάθησε να μη θυμίζεις τον Igor από το Frankestein Junior.

Προσπέρασε τις έτοιμες ατάκες

Υπάρχει λόγος που τις κοροϊδεύουν – δεν αρέσουν σε κανέναν και είναι αρκετά γελοίες. Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα οι cheesy ατάκες πεσίματος δεν ήταν αρεστές ούτε από γυναίκες ούτε από άντρες. Αντί αυτών, δοκίμασε κάτι λιγότερο γραφικό, για παράδειγμα: «Σου αρέσει η Χ μπάντα;» (για γυναίκες) ή «Μου φάνηκες συμπαθής και είπα να πω ένα ‘γεια’» (για άντρες).

Φόρα κόκκινο

Το κόκκινο φαίνεται να έλκει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες, όταν φοριέται από το αντίθετο φύλλο, σύμφωνα με έρευνες του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ.

Ακούμπα την

Σύμφωνα με αυτήν εδώ την έρευνα, ένα απαλό άγγιγμα στο χέρι ή στον ώμο για μερικά δευτερόλεπτα έχει θετικό αντίκτυπο στο φλερτ. Αρκεί να μην το παρακάνεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ