Δεν φαντάζεστε με ποιο κανάλι συζητά ο Acun – Οι όροι και τα «αγκάθια»


Ψήνεται μεταγραφική «βόμβα», με πρωταγωνιστή τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali.

Σε τελικό στάδιο συζητήσεων για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Acun Ilicali, που μπορεί να θέσει τις προϋποθέσεις για αλλαγή του τηλεοπτικού χάρτη, βρίσκεται μεγάλο κανάλι.

Οι επαφές ανάμεσα στην AcunMedia και στο κανάλι, έγιναν αρχικά σε πολύ υψηλό επίπεδο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στα… τεχνικά κλιμάκια. Προ ημερών, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του καναλιού, ανάμεσα σε στελέχη της διοίκησης του καναλιού και την Τουρκάλα στενή συνεργάτιδα του Acun και τον Άγγελο Χριστόπουλο, επικεφαλής του εν Ελλάδι παραρτήματος της εταιρείας παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το υπό συζήτηση deal θα τελεσιδικήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά, καθώς υπάρχουν και «αγκάθια».

Ανάμεσα σε αυτά είναι το κόστος της συμφωνίας που κρίνεται υψηλό αλλά και ο τρόπος πληρωμής, καθώς ο Acun ζητά προκαταβολική καταβολή χρημάτων για κάθε παραγωγή. Τα στελέχη του καναλιού, πάντως προχωρούν κανονικά στον σχεδιασμό του προγράμματος για τη νέα σεζόν, το οποίο θα περιλαμβάνει 5 σειρές μυθοπλασίας με ή χωρίς Acun, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Αν κλείσει η συμφωνία, το πρόγραμμα του καναλιού θα ενισχυθεί με το «The Voice». Πληροφορίες που δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι η εταιρεία παραγωγής έχει δεσμεύσει με συμβόλαια τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τον παρουσιαστή.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία αυτή και ποιο είναι το κανάλι, στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ