Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η δίκη για την υπεξαίρεση – «μαμούθ» στη «Μαρίνα» Αγίου Νικολάου


Σε νεότερη αναβολή οδηγήθηκε σήμερα (26/6) – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο – η εκδίκαση της υπόθεσης στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, για την υπεξαίρεση – μαμούθ στη «Μαρίνα» του Αγίου Νικολάου.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου 2020, με τον βασικό κατηγορούμενο, τον 54χρονο σήμερα διαχειριστή της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης «Μαρίνας» να βρίσκεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν να αρχίσει στις 8 Μαΐου ωστόσο διεκόπη καθώς στο δικαστήριο προσκομίστηκαν οικονομικά στοιχεία που αφορούν σε τραπεζικές συναλλαγές την επίμαχη τριετία μέχρι το 2006, οπότε και διαπιστώθηκε από ορκωτούς λογιστές το έλλειμμα ύψους περίπου 250.000 ευρώ στα ταμεία της «Μαρίνας».

Πρωτόδικα, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΑΜΑΝ είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών. Αρχικά είχε αποφασιστεί η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, αλλά μετά από κράτηση ολίγων μηνών, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ