Καραμανλής… ξανά 10 χρόνια μετά. LIVE η ομιλία του


Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του ομιλία σε κομματικό ακροατήριο, ο Κώστας Καραμανλής… επιστρέφει.
Μιλά σε στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης στην Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές.
Οι… καθόλου τυχαίες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού και τα επόμενα βήματά του μέχρι τις κάλπες.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Θεσσαλονίκη, κατά την ιστορική δημόσια επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού.

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία του δημόσια ομιλία, μετά την ήττα του στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, ο Κώστας Καραμανλής… επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή! Εκλογές 2019: Αυτά είναι τα 20 κόμματα που θα… πάνε κάλπη

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μιλήσει ξανά δημοσίως. Σε όλες τις προεκλογικές περιόδους μετά το 2009 εν όψει εθνικής κάλπης, ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα στήριξης και έστελνε μήνυμα ενότητας – είτε με γραπτή δήλωση, είτε μαγνητοσκοπημένα σε τηλεοπτικά κανάλια. Επίσης, είχε κάνει δημόσια παρέμβαση πριν το δημοψήφισμα του 2015, αλλά και κατά καιρούς προχωρούσε σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, στο πλαίσιο πολιτικών εκδηλώσεων.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Κώστας Καραμανλής συμμετέχει πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών, αποφασίζοντας να ανέβει στο βήμα και να μιλήσει στα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, σε μία δυναμική επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.

Η πρώτη ομιλία σε κομματικό ακροατήριο μετά το 2009, γίνεται σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στην οποία παρουσιάζονται τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, μια εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης, 26.06.2019, με μια… μικρή καθυστέρηση πάντως να παρατηρείται.

Μείνετε συντονισμένοι και δείτε ζωντανή εικόνα από όσα θα πει ο Κώστας Καραμανλής.Χαμός από νωρίς!

Να σημειωθεί πως από νωρίς επικρατούσε… συνωστισμός στην αίθουσα, με εκατοντάδες στελέχη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας να έχουν καταφθάσει για να δουν την ομιλία.ΚαραμανλήςΚαραμανλήςΦωτογραφία από: thesstoday.grΦωτογραφία από: thesstoday.grΘα κάνει και περιοδείες ο Καραμανλής

Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες για να… κοινωνήσει το μήνυμα της συμπόρευσης και συστράτευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν επίσης δει το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να περιοδεύσει και στη Ροδόπη. Σύμφωνα με όσα σημειώνουν οι συνομιλητές του, ο πρώην πρωθυπουργός δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ