Αθηνά Οικονομάκου: Εξήγησε γιατί έχει πάντα τον ρόλο της «κακιάς»


Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα με ειλικρίνεια.

Απάντησε φυσικά και στην ερώτηση που αποτελεί απορία πολλών τηλεθεατών και δεν ήταν άλλη από το «γιατί παίρνει πάντα το ρόλο της «κακιάς»».

Εσείς έχετε πάλι ένα ρόλο κακιάς. Γιατί πάντα έτσι;

Αυτό δεν το γνωρίζω. Προφανώς οι άνθρωποι που με επιλέγουν κάτι βλέπουν. Είναι νομίζω και μια φόρμουλα, αν κάποιος σε συνηθίσει σε ένα ρόλο είναι πολύ πιο εύκολο να σε φανταστεί σε κάτι παρόμοιο παρά σε κάτι διαφορετικό. Εγώ είχα την τύχη να έχω κάνει και τελείως διαφορετικά πράγματα, ειδικά στο θέατρο. Και μπορεί αυτός ο ρόλος να είναι πάλι της «κακιάς», αλλά τα κωμικά στοιχεία που έχει διαφοροποιούν πολύ τη Φαίη από ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν.

Αν το παρακολουθήσει κανείς εξαρχής, θα καταλάβει ότι αυτή η κοπέλα έχει πολλή πλάκα και κουβαλάει πολλή τρέλα μεσάτης. Όποιος βλέπει τη Φαίη, δεν νομίζω ότι την αντιπαθεί. Προσωπικά, οι ρόλοι της γλυκιάς κοπέλας που αγαπάει και αγαπιέται με κουράζουν, μου φαίνονται λίγο αδιάφοροι. Δεν μου ταιριάζουν και δεν με εξιτάρουν τόσο.

Τι είναι αυτό που θέλει η Φαίη περισσότερο; Τη Sofo ή να χωρίσει τον Βλάση από τη Μίκα;

Νομίζω ότι ο μοναδικός της στόχος είναι να κερδίσει τον Βλάση και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τα καταφέρει.. Θεωρεί λοιπόν ότι με το να κερδίσει την εταιρία και να του τη δώσει, θα αποδείξει την αγάπη της και θα καταφέρει να τον πείσει να είναι μαζί.

Αφού αυτοί οι δύο αγαπιούνται, γιατί είναι χώρια;

Γιατί ο Βλάσης είναι τόσο απογοητευμένος και πληγωμένος από τη συμπεριφορά της, που τη φοβάται. Ενώ θέλει μέσα του να πιστεύει ότι τον αγαπάει αληθινά και αυτή επίσης έχει κάνει τα πάντα για να του το αποδείξει, έχει πληγωθεί τόσο βαθιά που δεν την εμπιστεύεται. Πρέπει να παλέψουν πολύ για αυτή τη σχέση και οι δύο για να τα καταφέρουν. Ειδικά η Φαίη.

Τη δικαιολογείτε σε ό,τι κάνει;

Για να υποδυθείς ένα ρόλο δεν γίνεται να μην τον δικαιολογήσεις. Από εκεί και πέρα, ως Αθηνά διαφωνώ πολύ με τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Φαίης. Ωστόσο, καταλαβαίνω απόλυτα και γιατί φέρεται έτσι και πώς έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και για ποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο δεν γνωρίζει πώς να αγαπάει αληθινά.

Τι θα βλέπατε ως πρόκληση για τη νέα σεζόν;

Σίγουρα θα ήθελα να διαφοροποιηθούν αρκετά πράγματα. Ξέρω ότι φεύγουν πολλοί και βασικοί ρόλοι, που σημαίνει ότι θα μπει νέος κόσμος και αυτό θα φέρει ανανέωση. Δεν θέλω να βαλτώσουμε σε μια ιστορία που θα είναι μία από τα ίδια. Θα ήθελα να υπάρχουν διαφορετικά πράγματα, που να έχουν ένα ενδιαφέρον και για το κοινό και για εμάς ως ηθοποιούς, είπε στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ