Δεν μπαίνει σε “πλειστηριασμό” για Σιμόες η ΑΕΚ. Το μήνυμα του Μελισσανίδη

Αποφασισμένη να μην μπει σε διαδικασία παζαριού για την παραμονή του Σιμόες είναι η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της «Ένωσης», Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν ξεκάθαρο: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ. Μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα».

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα ανέβει σεντ πάνω από την πρόταση των 450.000 ευρώ προς τον Αντρέ Σιμόες, συνεπώς υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις απαιτήσεις του Πορτογάλου μέσου και αυτή δύσκολα μπορεί να καλυφθεί αν η μία πλευρά τηρεί αδιαπραγμάτευτη στάση. «Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι… Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο», καθιστά σαφές ο «τίγρης».

Φιλοδοξία του είναι να επενδύσει σε παίκτες με μεταπωλητική αξία, που μπορούν να φέρουν μεγάλες προτάσεις, αλλά δεν πρόκειται να… ξεπουληθούν, όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν. «Στον αρχηγό μας, τον Μάνταλο, δώσαμε συμβόλαιο 600.000 ευρώ αλλά είχαμε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ να τον πουλήσουμε και την απορρίψαμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει νέα μεγάλη πρόταση για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και για τον Γαλανόπουλο, που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσίασε τους πάντες στο ματς με την Μπάγερν», είναι η πολιτική του αφεντικού της ΠΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here