Ο απόλυτος λιποδιαλύτης που πρέπει να ενταχθεί στην διατροφή σου οπωσδήποτε


Όταν ακούμε τη λέξη «διατροφή», μας έρχονται πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας όσον αφορά στο τι μπορούμε να φάμε. Φρούτα και λαχανικά, χωρίς ανταγωνισμό παίρνουν την πρωτιά, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται πανηγυρικά το γιαούρτι.

Νομίζοντας λοιπόν ότι τα φρούτα είναι ο ορισμός της σωστής διατροφής, ξεκινάμε και γεμίζουμε ασφυκτικά τα μπολ μας με καρπούζι, πεπόνι, 3-4 ροδάκινα και λίγα βερίκοκα στο πλάι, ενώ όλο αυτό που δημιουργήσαμε είναι η απόλυτη θερμιδική βόμβα.

Τα φρούτα, δυστυχώς, έχουν ποσότητα ζάχαρης και ένας καλός αριθμός για να καταναλώνουμε μέσα στην μέρα είναι τα δύο με τρία.

Έτσι, ο νικητής και σύμμαχος μας στην λιποδιάλυση είναι… το γιαούρτι.

Ο απόλυτος λιποδιαλύτης που πρέπει να ενταχθεί στην διατροφή σου οπωσδήποτε

Ακόμα και αν δεν σου αρέσει, σου υπόσχομαι ότι μετά από αυτά που θα διαβάσεις θα αλλάξεις άρδην την γνώμη σου για αυτό.

Το ασβέστιο λοιπόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πώς ρυθμίζεται ο μεταβολισμός μας και ναι είναι ικανό να μειώσει την συσσώρευση λίπους και να επιταχύνουν την διάσπαση του ό,τι έχουμε καταναλώσει.

Αλλά δεν είναι μόνο το ασβέστιο που του δίνει έτσι εύκολα αυτή την πρωτιά. Έχει βιταμίνες Α που είναι απαραίτητες για την μορφοποίηση των οστών, βιταμίνες της ομάδας Β που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού μας, αλλά και βιταμίνη D που ρυθμίζει τα επίπεδα ασβεστίου που αναφέραμε πάνω.

Η καλύτερη παρέα του

Το μέλι του πηγαίνει μοναδικά και ο συνδυασμός τους, αυξάνει τις βιολογικές καύσεις.

Ο απόλυτος λιποδιαλύτης που πρέπει να ενταχθεί στην διατροφή σου οπωσδήποτε

Φρέσκα ή και αποξηραμένα φρούτα είναι ακόμα μια τέλεια επιλογή, γιατί ο συνδυασμός τους, μειώνει την απορρόφηση λίπους.

Οι ανάλατοι ξηροί καρποί τέλος, γύρω στους 10 – 15 στον αριθμό, όταν συνδυάζονται με το γιαούρτι, οδηγούν σε μείωση του σπλαχνικού λίπους, ή αλλιώς σε εκείνα τα κιλάκια που έχεις μαζέψει στην κοιλίτσα σου και δεν μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ