ΠΑΟΚ: “Θωρακίζουμε την έδρα μας. Κάνουμε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης”

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της που θα βρεθούν απόψε το βράδυ στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τη Βίντι (22:00, NewsIt.gr, Cosmote sport 3) να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα που θα φέρουν την τιμωρία του “δικέφαλου του Βορρά”.

“Αποφεύγουμε τη χρήση ή τη ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, συσκευών λέιζερ που μπορούν να επιφέρουν αυστηρές τιμωρίες. Δεν αναρτούμε πανό με πολιτικά ή ρατσιστικό περιεχόμενο” αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Βίντι: Νικά και… πλησιάζει στην επόμενη φάση
Η ανακοίνωση του “δικέφαλου του Βορρά”

“Ο σημερινός αγώνας εναντίον της Βίντι, μπορεί να αποτελέσει το αποφασιστικότερο βήμα για την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του φετινού Europa League. Το βήμα αυτό το κάνουμε αποφασιστικά και με ασφάλεια μαζί με τους φιλάθλους μας.

Στον σημερινό αγώνα δημιουργούμε τις γνώριμες συνθήκες στήριξης της ομάδας, μόνο με τη φωνή και το πάθος μας. Αποφεύγουμε τη χρήση ή τη ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, συσκευών λέιζερ που μπορούν να επιφέρουν αυστηρές τιμωρίες. Δεν αναρτούμε πανό με πολιτικά ή ρατσιστικό περιεχόμενο και συμμετέχουμε στην καμπάνια της UEFA για δίκαιο και ισότιμο παιχνίδι.

Θωρακίζουμε την έδρα μας για τους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες και σπρώχνουμε την ομάδα σε μια ακόμη νίκη!!”

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here